„MSI RTX 3080 Gaming X Trio“ prieš „Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC“ ir DLSS 2.0 „prieš“ RayTracing

Intro

„Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC“ šiuo metu išlieka galingiausia mūsų testuota vaizdo plokšte, tačiau šiandien šį titulą kėsinsis atimti „MSI RTX 3080 Gaming X Trio“. Tai padaryti gali būti sunku ir pergalė gali būti ne visai užtvirtinta. Internautų pareiškimu „Radeon RX 6800 XT“ prilygsta arba net lenkia „GeForce RTX 3080“ 1440p raiškoje, o RTX ima viršų tik padidinus raišką iki 4K. Gamykliškai paspartinta, iš trijų ventiliatorių sudarytą aušinimo sistemą naudojanti ir tris 8-pin maitinimo lizdus turinti „Gaming X Trio“ atrodo kaip visiškas monstras, pasiruošęs pasiimti pergales mums taikant abi rezoliucijas. Kartu patyrinėsime, kiek RTX 3080 pabėga į priekį įjungus RayTracing ir 4K raišką sintetinantį DLSS 2.0.

9 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Overclokint mėginai? Spėju rezultatai buvo liudni su 1 MLCC capu. Maniškė Ventus irgi nė trupučio realiai nesioverclockino. Dažniai lygiai tokie patys buvo kaip ir pas tave ~1930
    Užtai kai pakeičiau į Asus Tuf modeli, kuris turi visus 6 MLCC capus, tai be problemu ant 2.1ghz veikia dabar.

  2. Neveris parašė:

    Ka tik ikoviau 3080, nors norejau 6900xt , bet kadangi nera DLSS palaikymo, tenka begioti call of duty su mazai fps, apie 65 ijungus raytracinga…atbaido kolkas dlss nebuvimas pas AMD.

    • BC00 parašė:

      Pavasarį kažkoks analogas pas AMD jau turi atsirasti, tik kaip gerai jis veiks nobody knows.

    • MMM parašė:

      man DLSS labai nepatinka. Mano akis mato ta skirtuma, kazkaip kai prisiartini vaizda kaip ir ok, tik kai judesys yra, tai mirgejimas mikro gaunasi.
      Tam paciam Call of Duty bandziau, tai tragedija man. Karta nusimuse nustatymai ir DLSS uzsidejo, tai galvoju, kas su tuo vaizdu negerai pasidare. Nusiemiau DLSS ir vaizdas malonus pasidare.

      Kiek zaidimu bandziau su juo, man visiska tragedija. Gal geriau, jeigu visiskai vaizdo plokste nepavelka, bet jau geriau susimazinti nustatymus ir issijungti DLSS

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Nesinori MSI Gaming vaizdo plokščių aušinimo gerumo auros gadinti, bet MSI kažką su RTX 3080 Gaming prisiprojektavo. Atmintis kaista iki 100 laipsnių beveik, o hotspot GPU irgi didelis. Kiek teko domėtis Ventus X3 netgi geriau atmintį aušina negu Gaming.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.