Nanoxia Deep Silence 2: didesnis skaičius ne visada reiškia daugiau

Sunku pasakyti, kada naujokas virsta senbuviu, tai susiję vien su rinkoje praleistu laiku, su pristatytų produktų skaičiumi ar abejais aspektais, tačiau pristačiusi antrąjį tylos mėgėjams skirtą korpusą „Deep Silence 2" (toliau DS2) vokiečių kompanija „Nanoxia" pabandys įrodyti, kad pasaulinė sėkmė kartu su „Deep Silence 1" modeliu nebuvo atsitiktinimumas ir naujokas, „Nanoxia" visgi juo dar turbūt išlieka, yra pajėgus sukurti dar vieną kokybišką ir konkurencingą gaminį.

 

  • Apie Nanoxia"
  • Pakuotė ir komplektacija
  • Specifikacijos
  • Išorė
  • Vidus
  • Montavimas
  • Temperatūros ir triukšmas
  • Išvados

 

Apie Nanoxia"

Vokiečių „Nanoxia“ yra pakankamai jauna įmonė, pradėjusi savo gyvavimą nuo ventiliatorių ir kompiuterio vidaus kabelių gamybos. Praėjusių metų spalio mėnesį kompanija įžengė į korpusų rinką ir pabandė pasukti „Nexus“ bei „Fractal Design“ pramintu keliu. Tai reiškia ne ką kitą, kaip koncentravimąsi į tylos mėgėjus.

Pakuotė ir komplektacija

„Deep Silence 2" įvardijamas, kaip antros kartos „Deep Silence" serijos korpusas. Nors tarpusavyje DS1 ir DS2 skiriasi ir skirtumus mes pabandysime išsiaiškinti apžvalgos eigoje, DS2 tebėra komplektuojamas su trimis 120 mm. ventiliatoriais, turi pastariesiems skirtą valdiklį, yra suderinamas su uždaromis vandens sistemomis ir aišku pasižymi unikaliomis šios serijos savybėmis – žemomis temperatūromis ir triukšmo slopinimu. Visa tai ir dar daugiau mes matome ant priekinės stilingos korpuso dėžės.

Priešinga dėžės pusė leidžia susipažinti su dar daugiau DS2 savybių, kaip solidžiomis kabelių išvedžiojimo galimybėmis, antivibracinių priemonių gausa, bevaržte 5,25“ įrenginių tvirtinimo sistema ir priekinės panelės turimomis jungtimis. Detaliau apipavidalintos ir jau minėtos galimybėmis užtikrinant tylą ir talpinant H2O sistemas.

Gamintojas ant dėžės nepamiršta nurodyti ir svarbiausias DS2 specifikacijas, pradedant fiziniais korpuso išmatavimais ir baigiant turimais ventiliatoriais ar jiems skirtomis išplėtimo vietomis. Dėžėje korpusas apsaugotas pora minkštų putoplasto lakštų, keletu kietesnių ir polietileniniu maišu. Tarp vartotojo vadovo lapų randame skrajutę, pranešančią, kad gamintojui atsižvelgus į pirkėjų pageidavimus lyginant su pirmąja korpuso revizija buvo atsisakyta montavimo angos papildomam ventiliatoriui korpuso kairiajame šone ir jį dengiantis plieno lakštas dabar yra visiškai vienalytis. Firminėje dėžutėje randame 5,25" -> 3,5“ išorinį perėjimą, gumines įvores H2O šlangelių pervedimui skirtoms angoms, visus reikiamus tvirtinimo varžtus ir EPS12V prailgintoją. „Nanoxia" šioje stadijoje padirbėjo be priekaištų.

 

Specifikacijos

Išorė

Imponuodamas baltos spalvos HW įrenginiams ir turėdamas galimybę rinktis tarp visų keturių „Nanoxia" siūlomų spalvų (juodos, antracito, sidabrinės ir baltos) net negalvodamas parsisiųsdinu sniego spalvos DS2 modelį. Žvelgiant iš šono, korpuso dimensijos yra kiek nestandartinės: DS2 ilgas (588 mm.) ir žemas (468 mm.) Abidvi korpuso šoninės skardos yra vientisos ir pasižymi blizgiu, pirštų atspaudų nerenkančiu, paviršiumi. Skirtingai nei DS1, DS2 priekinio gaubto šonuose esančios oro įsiurbimo angos tęsiasi tik per pusę korpuso aukščio.

Toks sprendimas gali būti paaiškinamas, jog „Nanoxia" atsisakė dviejų atidaromų durelių sistemos. Šiame modelyje į dešinę pusę atveriamos tik viršutinės durelės, kurių vidinė dalis izoliuota parolonu, o pačios durelės fiksuojamos magnetų pagalba. Jos slepia tris išorinius 5,25“ stalčius, kuriuos dengiantys dangteliai pašalinami ir įstatomi labai patogiai – šio veiksmo atlikimui nereikia nuimti priekinės korpuso panelės. Į kairę nuo durelių randamas pakankamai masyvus perkrovimo mygtukas, žemiau – du slankikliai priklausantys integruotam ventiliatorių valdikliui. Tai nuteikia pozityviai ir leidžia tikėtis, kad „Nanoxia" išlaikė tokį patį funkcionalų valdiklį, kokį sutikome apžvelgdami „Deep Silence 1" modelį.

Korpuso galinėje dalyje randame septynis, akivaizdžiai keičiamus, PCI dangtelius, apačioje įrengtą zoną PSU tvirtinimui, angą, už kurios matomas 120 mm. skersmens aušinimo įrenginys, šiek tiek paildomų perforacijų bei keturias guminėmis įvorėmis uždengtas angas, skirtas H2O sistemos žarnelių pravedimui.

„Deep Silence 2" viršutinė siena tampa bendra tiek korpuso išorei, tiek vidui – „Nanoxia" atsisakė pakeliamo oro kamino (angl. air chimney), kurį sutikome apžvelgdami DS2 versiją. Viršutinė sienelė yra tvirta, o galinėje jos dalyje turime pozicijas dviem 120 arba 140 mm. ventiliatoriams. „Nanoxia" šias angas uždengė iš pirmo žvilgsnio plastikiniais dangteliais, tačiau viskas galutinai paaiškės atidarius korpusą. Priėjimo prie jungčių panelės principas taip pat supaprastintas. Čia nebeliko atverčiamo I/O skydelio ir visos jungtys (2x USB 3.0, 1x USB 2.0, mikrofonui/ausinėms) tiesiog patalpintos viršutinėje-priekinėje korpuso dalyje. Tarp minėtų jungčių įsiterpia „kietas" įjungimo/išjungimo mygtukas. Panašu, kad HDD indikatoriaus „Nanoxia" neįdiegė ir vėl.

Panašu, kad priartėjome prie silpniausios DS1 srities – dugno. Skirtingo dydžio priekinės ir užpakalinės blizgios kojelės susirūpinimo nekelia, tačiau susižavėjimo visiškai nesukelia lanksti dugno skarda. Kiek pamenu, šios DS1 skardos taip lengvai pirštu įspausti nepavykdavo… Itin didelis dulkių filtras skirtas tiek PSU, tiek ir papildimam 120/140 mm. ventiliatoriui skirtoms zonoms. Dizaino problemų įžvelgiama ir čia. Filtro fiksavimo sistema, šiu atveju bėgiai, nėra kokybiška ir filtras nėra tvirtai fiksuojamas. Pernešant pakreipus korpusą jį galima lengvai pamesti, o panaudojus vos kiek daugiau jėgos jis nukeliauja bėgiais didesnį atstumą, nei buvo sumanyta.

Vidus

Pradėkime nuo priekinio korpuso gaubto. Norint jį atplėšti pirmiausiai būtina nuimti abu korpuso šoninius dangčius. Už priekinio gaubto randame masyvų, keturiais varžtais tvritinamą, dulkių filtrą. Dulkių filtras išsiima kartu su dviem „Nanoxia" pridedamais 120 mm. skersmens įputimo ventiliatoriais. Jų maksimalūs sūkiai siekia 1200 RPM. Norint pakeisti šiuos ventiliatorius kitais teks atsukti dar aštuonis papildomus varžtus. Taigi, atsisakiusi atidaromų žemutinių durelių, „Nanoxia" iš vartotojo atėmė galimybę lengvai patekti prie priekinių korpuso ventiliatorių. Nepaisant to, kad patekimui prie pastarųjų prireiks nuimti korpuso šonus ir priekinį gaubtą, pasiūlyta sistema nėra kritiškai bloga, mat dulkių valymas gali būti pradėtas nuo korpuso bazės nenuėmus filtro.

Prieš pat ventiliatorius atsiduria kvadrato formos triukšmą slopinančios medžiagos lopas, o virš jo patalpintas ventiliatorių valdiklis. Priešingoje pusėje turime 5,25“ stalčių apsauginius vienkartinius skydelius, iš kurių apatinis indikuoja, kad gamintojas nepamiršo 3,5“ -> 5,25“ perėjimo. Pastarasis dažnai pasitarnauja diegiant kortelių skaitytuvus ar rimtesnius ventiliatorių valdiklius, kurio čia, panašu, vartotojui neprireiks.

PSU kabelių pravedžiojimui skirtos angos išdėstytos pakankamai sumaniai: guminėmis įvorėmis uždengtų ertmių apstu tiek apačioje, tiek ir dešinėje.  Tokio lygio korpusui privalu turėti angą viršutinėje dalyje ir „Nanoxia" šito nepraleido, kaip ir nedidelės, bet tikrai pasitarnausiančios angos tiesiai po apatinėmis, mATX pagrindinių plokščių montavimui skirtomis, pakylėlėmis. „Deep Silence 2" ODD tvirtinimui naudoja bevaržtę sistemą, o žemiau jos turime įprastinį HDD narvą.

Nanoxia DS2 siūlo pakankamai nemažą, CPU radiatorių diegimą palengvinančią, angą. Ant nugarinės MB sienelės įrengtos keletas kilpelių, skirtų plastikinių laidų surišėjų permetimui. Kaip visi jau pastebėjo, DS2 vidus išdažytas baltas. Gražu, ar ne?

 HDD narvas susideda iš septynių stalčių. Lyginant su DS1, čia dar kartą prarandame funkcionalumo, mat HDD narvo pozicija nėra keičiama. Tiesa, iškart už narvo turime baltos spalvos kronšteiną, kuris talpina du 120 mm. ventiliatorius efektyvesniam VGA apipūtimui. Ši sistema primena jau matytą apžvelgiant „Antec P280", tačiau jos naudojimasis yra kiek apsunkintas: norint čia patalpinti ventiliatorius, teks ne tik iš abeijų pusių atsukti kronšteiną laikančius varžtus, bet ventiliatorius taip pat tvirtinti varžtų pagalba, nebent jie turi gana storus antivibracinius padukus, kurie leidžia sukurti laikomumą tarp kronšteino ir HDD narvo. Aušinimo testuose panaudoti „Noctua" ventiliatoriai padarė būtent tai.

PSU tvirtinimo zonoje randame jau keturias antivinbracines kojeles (DS1 turėjo tik dvi) bei vibracijas sugeriantį medžiagos sluoksnį prišlietą ten, kur atsiduria PSU priekinė dalis. Kylant aukščiau, turime septynis PCI išplėtimo lizdus bei 120 mm. išpūtimo ventiliatorių, kurio sūkiai taip pat siekia 1200 RPM. PSU tvirtinimo zonos pašonėje – angos 120/140 mm. ventiliatoriui.

Itin tvirti DS2 šoniniai plieniniai lakštai iš vidaus padengti triukšmą sugeriančiu bitumu. Jo storis ir raštas – skirtingas. Siekiant už pagrindinės plokštės sienelės palikti kiek įmanoma daugiau vietos, šios pusės šoninis gaubtas turi sąlygininai ploną bitumo slouksnį, lyginant su priešingos pusės.

Izoliacinių medžiagų „Nanoxia" nepamiršo ir korpuso viršutinėje dalyje. Iš išorės atsukami  ir aušinamo angas dengiantys dangteliai padengti triukšmą slopinančia medžiaga. Neabejotinai gamintojas čia palieka pasirinkimo laisvę: arba maksimali triukšmo izoliacija, arba praplėstos aušinimo savybės.

Bevaržtė ODD įrenginių sistema yra kombinuota ir esant nepageidaujamam įrenginio judėjimui, pastarasis gali būti sutvirtintas varžtų pagalba. Tarp sleav'intų kabelių randame ir priklausiančius ventiliatorių valdikliui. Energija valdikliui tiekiama molex jungties pagalba, o kiekvienam iš dviejų priekyje esančių slankiklių priklauso po tris kanalus. Taigi, DS2 turi tikrai galingą valdiklį, prie kurio gali būti prijungti šeši ventiliatoriai.

Montavimas

Nepraleidome daugybės laiko ieškodami geriausio PSU kabelių išvedžiojimo varianto, tačiau akivaizdu, kad DS2 galimybės tikrai solidžios. Paskutiniu metu mėgstu išskirti kabelių išvedžiojimo galimybes, nuo slėpimo galimybių. Abu aspektai tarpusavyje tampriai susiję, tačiau išvedžiojimo galimybės labiausiai atsiremia į turimų angų skaičių ir lokalizaciją, o slėpimo galimybes daugiau nusako atstumas nuo pagrindinės plokštės sienelės iki šoninio dangčio. „Nanoxia" čia vietos nepalieka ypač daug (~2 cm), todėl tenka pasirūpinti pasiūlytomis kilpelėmis tvirtinant mažiausiai lanksčius PSU kabelius, pavyzdžiui ATX12V.

Taip jau sutapo, kad šios apžvalgos metu buvo ruošiama ir matomo CPU aušintuvo apžvalga, todėl dvibokštis aušinimo agregatas į korpusą buvo įdėtas išvien su pagrindine plokšte. Gana akivaizdu, kad pakankamai žemas ir vis dėlto tik mid-tower tipo DS2 neleis pasijausti maksimaliai komfortabiliai montuojant itin didelius CPU aušintuvus ar bent jau mažų mažiausiai iškels kėblumų, kai reikės prie radiatoriaus tvirtinti ventiliatorius. Korpuso pasiūlyta CPU aušintuvų montavimą palengvinanti anga toli gražu nėra plačiausia, kurią teko matyti, tačiau daugeliu atveju jos skersmens pakaks.

Bevaržtė 5,25“ tvirtinimo sistema – pakankamai solidi. ODD įrenginys linkęs kiek slankioti, tačiau pasinaudojus papildomais varžtais gauname mirtiną fiksaciją. Kaip jau tapo įprasta, SSD ir HDD tvirtinami varžtų pagalba. Apsaugai nuo HDD keliamų vibracijų „Nanoxia" įrengė antivibracinius žiedus, kurie savo darbą atlieka neprastai. Nors HDD narvas ir stalčių tvritinimo mechanizmas nėra išskirtinis ir yra labiau standartiškai-normalus, HDD keliama vibracija nepasirodė esanti perduodama korpuso struktūroms. Sakyčiau, daugiau klausimų kelia DS1 dugnas, jei jame būtų sumontuotas papildomas ypač dažnių apsukų ventiliatorius. Įdiegus 180 mm ilgio maitinimo bloką, vartotojas dėl fizinių apribojimų gali patalpinti tik 120 mm. įrenginį, o didesnio skersmens ventiliatorius privalo būti užmirštas.

Nepaisant gana keistų išmatavimų, DS2 – talpus korpusas. E-ATX pagrindines talpinantis „Nanoxia" produktas taip pat priima iki 370 mm. ilgio vaizdo plokštes. Prie kronšteino prisukus 240 mm. radiatorių, taip tai įmanoma, maksimalus palaikomų VGA ilgis sumažėja iki 345 mm. Tiesa, nuo tokioje pozicijoje esančio radiatoriaus sklindantis karštis užsilaikys korpuse, o apie galimybę viršuje įrengti tokių pačių išmatavimų radiatorių „Nanoxia" nutyli. Įtariu galimas vietos problemas pačioje galinėje korpuso dalyje.

„Nanoxia" taip pat papildomai atsiuntė ir keletą sisteminių-prailginimo (angl. extender) kabelių, tarp jų: ATX24 (30 cm), 4-pin molex (30 cm), 3-pin -> 4x 3-pin (30 cm) bei priekinės panelės (30 cm). Visi kabeliai yra individualiai sleav'inti. Gamintojas taip pat siūlo ir kitokio tipo, spalvos bei ilgio kabelių, kurie gali pasitarnauti siekiant korpuse maksimalaus grožio ir tvarkos.

Testavimas

Testavimo sistema:

  • Procesorius: AMD Phenom II X4 955 BE @4.263GHz (203×21) 1.504v/ CPU NB @ 2.842GHz 1.325v
  • Pagrindinė plokštė: Gigabyte GA-990XA-UD3 (F13)
  • RAM atmintis: Kingston HyperX Blu DDR3 2x2GB 1600CL9 @1624 CL7-9-7-20-28 1T 1.65v
  • Vaizdo plokštė: Sapphire HD 7870 OC Edition (1050/5000 MHz)
  • SSD: Corsair F60 (60 GB/SATA II)
  • HDD: WD RE3 (1 TB/7200 RPM/SATA II)

DS2 temperatūros buvo fiksuojamos ventiliatoriams sukantis arba maksimaliu, arba minimaliu režimais. Taip pat šiek tiek paeksperimentavome ir pabandėme išsiaiškinti, kaip temperatūros kinta sumontavus du papildomus Noctua NF-S12A FLX (1200 RPM) ventiliatorius. Testavimui pasirinktas trijų sintetinio testo Unigine Heaven sesijų laikotarpis. Vaizdo plokštės aušintuvas fiksuotas 30 % apsukoms, o CPU aušintuvas buvo paliktas darbui laisvu režimu (PWM). Aplinkos temperatūra 20o C.

Temperatūros ir triukšmas

Low RPM režime „Nanoxia" pridedami ventiliatoriai tokie tylūs, kad atrodė, jog visai nesisuktų. Nenuostabu, kad šiuo atveju ventiliatoriai praleidžia labai nedidelį oro kiekį ir tai pastebimai atsiliepia CPU, pagrindinės plokštės VRM ir ypač vaizdo plokštės temperatūroms. Įtaką daro dar ir tai, kad DS2 viršus yra užsandarintas triukšmą slopinančios medžiagos sluoksniu. Pastaroji ne tik atlieka savo pirminę funkciją, bet ir absorbuoja karštį – po atliktų testų medžiaga buvo išties labai šilta. Nepaisant to, kad skiriasi panaudotas CPU aušintuvas, galima konstatuoti, kad DS1 ir jo turimas oro kaminas low režime palaiko patrauklesnes temperatūras, nei DS2, tačiau šis turi persvarą dar labiau slopinant triukšmą. Pridėjus „Noctua" ventiliatorius, labiausiai pakito VGA temperatūra (-6o C), tačiau dar didesnis efektas buvo gautas tiesiog padidinus „Nanoxia" ventiliatorių apsukas. CPU ir VRM temperatūros sumažėjo 8o C, nepaisant to, kad CPU aušintuvo apsukos nukrito ~200 RPM. Vaizdo plokštė tapo net 12o C vėsesne, o tai aiškiai konstatuoja, kad low režime didžiausią problemą sukūrė neefektyviai šalinamas įšilęs oras. Papildomi „Noctua" ventiliatoriai pastebimiau leido sumažinti tik VGA temepratūrą (-3o C). Triukšmo atžvilgiu low RPM ir high RPM režimai skiriasi gana apčiuopiamai, tačiau DS1 vis dar išlieka labai tyliu, nors ir ventiliatoriai tampa girdimi. Prieš HDD narvą atsidurę „Noctua" ventiliatoriai sukuria daug papildomo triukšmo, todėl šioje zonoje nerekomenduočiau naudoti didesniu, nei 800 RPM besisukančių ventiliatorių.

Išvados

„Nanoxia" iš „Deep Silence 2" atėmė pakankamai daug: itin lengvą priėjimą prie priekinių ventiliatorių ir tuo pačiu dulkių filtro, oro kaminą, atverčiamą I/O panelę, galimybę korpuso viršuje montuoti 240 mm. radiatorių ir kaip tik patinka išdėstyti HDD narvus. Galima pagalvoti, kad „Deep Silence 2" yra visiškas nusivylimas, tačiau kartu su šia versija „Nanoxia" sugebėjo žengti pastebimą ir tvirtą žingsnį toliau izoliuojant sistemos skleidžiamus garsus. Nepaisant to, kad gamintojas sugebėjo kompensuoti, nors ir neoptimaliausiu būdu, 240 mm. radiatoriaus patalpinimo viršuje praradimą, o atverčiama I/O panelė kai kuriems galbūt daug ir nereiškia, DS2 bendrai paėmus sugebėjo išlaikyti tą pačią aukštos klasės kokybę. Nors ir nukraujavęs „Deep Silence 2" tampa pačiu tyliausiu pas mus pabuvojusiu korpusu. Tiesa, savininkui besiruošiančiam ieškoti maksimalių CPU ir VGA dažnių su kaitrą sukekliančiais įrankiais teks laikinai paieškoti kompromiso, kaip išpučiančio ventiliatoriaus sūkių padidinimas ar korpuso viršuje esančios triukšmo slopinimo medžiagos pašalinimas, tačiau DS2 tam siūlo pakankamai daug variantų, o normaliomis naudojimosi sąlygomis saikingai spartinti komponentai galės lengvai išgyventi ir netaikant kompromisų. Gamintojui „Nanoxia" nusprendus, kad toks DS1 savybių apakarpymas turi atsispindėti ir kainoje, ~ 50 litų sumažinta suma DS2 pozicionuoja prieš visus populiariausius ir aišku kiek daugiau siūlančius gaminius iš „Fractal Design", „Cooler Master" ir „Antec", paruošdama DS2 tam pirkėjui, kuris neturi nei poreikio, nei papildomų lėšų kažkam kitam ir jį domina maksimali tyla.

Privalumai:

  1. Geras kainos/kokybės derinys;
  2. Ypač tylus low režime;
  3. Integruoti trys ventiliatoriai;
  4. Integruotas dviejų kanalų ventiliatorių valdiklis leidžia pasirinkti arba visišką tylą, arba pagerintą vėsinimą;
  5. Galimybė valdyti iki šešių ventiliatorių;
  6. Geros kabelių pravedžiojimo galimybės;
  7. Vertinant bendrai, pakankamai geros kabelių slėpimo galimybės;
  8. Talpina 370 mm. ilgio vaizdo plokštes;
  9. Galimybė patalpinti 1x 240 mm. H2O radiatorių arba pora 120 mm.
  10. Visos įsiurbimo zonos padengtos dulkių filtrais;
  11. Papildomas kronšteinas efektyvesniam VGA aušinimui;
  12. Ypač tvirtos, pirštų atspaudų nerenkančios, šoninės skardos;
  13. 2x USB 3.0;
  14. Visi vidiniai kabeliai juodi, dalis jų lankstesni nei standartiniais atvejais;
  15. Pridedamas išorinis 3,5“ adapteris ir EPS12V prailgintojas;
  16. Prieinamas keturiomis spalvomis

Vidutiniška:

  1. Nevisiškai idealus variantas spartintojams;
  2. Priėjimas prie priekinio filtro;
  3. Talpina 165 mm. CPU aušintuvus;
  4. Neideali pozicija 240 mm. H2O radiatoriui;
  5. Ne itin patogus ventiliatorių tvirtinimas į pridedamą kronšteiną;
  6. Norėtūs kiek didesnės CPU aušintuvų tvirtinimą palengvinančios angos

Trūkumai:

  1. Silpnas korpuso dugnas ir apatinio filtro fiksacija;
  2. Nėra HDD elgsenos indikatoriaus

10 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    BalticMart kaina: 340Lt

  2. kiks parašė:

    Sakyčiau Fractal Design R4 kopija… Šeip jums norint sulaukti daugiau komentarų ir ar didesnio vartotojų feedbacko, reiktų modernizuoti puslapį: keisti komentavimo taisykles, o svarbiausią puslapio šabloną į modernesnį… dbr pilna sprendimų, kurie padeda puslapį padaryti vartotojui patogesniu.

  3. BC00 parašė:

    Taip ant popieriaus žiūrint gal net patobulinta R4 versija, ypač iš tylos pusės arba bent jau R4 už papildomus +50 lt nelabai ką siūlo, kas būtų verta investicijų, nebent lengvesnį priėjimą prie priekinio dulkių filtro ir lankstesnį HDD narvą. Bet kokiu atveju atrodo, kad price/features santykis DS2 pusėje ar bent jau ne prastesnis.
    P.S. dėkui už pasiūlymus, apie tai ir galvojame paskutiniu metu.

  4. Jordan parašė:

    FD R4 vistiek geriau ir manau vertas tu papildomu 50lt, vien del HDD narvo, beto jis platesnis, taigi didesni CPU ausintuva galima ideti, taippat daugiau oro VGA paduodama.

  5. washkys parašė:

    Betkuriuo atvėju manau dėžė verta savo kainos.. Čia lyg ir senasis R2 bei jau įsitvirtinęs R4 kombainas.. 🙂 Manau neblogas pasirinkimas tylos mėgėjam.. 🙂

  6. Hellas parašė:

    Turiu R3 ir esu labai juo patenkintas. Viskas tiesiog tobula 🙂 Galbut aisku noreciau 3x, o ne 2x 5.25 slotu, bet tikrai nebutina.

  7. BC00 parašė:

    Daugelis kaip tik nori kuo mažiau 5,25", bet vat yra žmonių, kuriem ir dviejų nepakanka:)

  8. Hellas parašė:

    Fan controleris, dvd-rw ir HDD dezute nelabai telpa i 2 🙂

  9. washkys parašė:

    Puiki dėžė.. Naudoju jau kokie 4-5 mėnesiai, vis dar negaliu atsidžiaugti… Viskas telpa, tyla mirtina, garsą sugeria stipriai, o fan controlleris patogus naudojimui.. Pasaka..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.