Nebrangus vidutiniokas: „Blackview A95“ išmaniojo telefono apžvalga

Intro

Smulkesnieji telefonų gamintojai turi surasti kelią į pirkėjų širdis. Tokios kompanijos kaip „Oukitel“, „Ulefone“ ar „Blackview“ stengiasi specializuotis apokalipsinių telefonų rinkoje. Jie turi milžinišką bateriją, apsaugą nuo smūgių, grubų dizainą, bet jų savininkai privalo susitaikyti su dideliu storiu ir svoriu.

Šalia didžiulių, nieko nebijančių „plytų“, minėtieji gamintojai siūlo ir paprastus racionalius telefonus, skirtus konkuruoti su standartiniais populiariausių gamintojų modeliais. Vienas iš jų yra šio testo dalyvis „Blackview A95“. Tai mažiau nei 200 eurų kainuojantis vidutinės klasės telefonas nebandantis sumušti rekordų, o siekiantis pasiūlyti kuo geresnį kainos ir kokybės santykį populiariausioje kainų kategorijoje.

11 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Kainų stagnacija telefonų rinkoje. Redmi Note 7 panašiai kainavo prieš 3 metus, bet panašu kad už tą pačią kainą dabar nieko labai geresnio nusipirkti nepavyks. Kaltas turbūt buvęs puslaidininkių trūkumas, ir dabartinis žemas euro kursas. Bet yra gandų, kad telefonų gamintojai susiduria su stringančiais pardavimais, dėl to nenustebčiau jei metų gale padėtis su kainomis stipriai pasitaisys.
    Kalbant apie apžvelgtą telefoną- man yra teigiamas dalykas, kad nugarėlė ne stiklinė, taigi jai lyg ir nebūtina apsauga. Neaišku, ar ji atidaroma- tas būtų puiku. Tačiau be guminės apsaugos, kameros bus baisiai išsikišę, taigi vis tiek matyt ją tektų naudoti- kas yra šūdinas dizainas.
    O saviškiam Redmi Note7 neseniai pasikeičiau bateriją, kurią per tris metus spėjau visiškai suėsti. Bet telefono dar tikrai ilgai nesiruošiu keisti. Pakankamos specifikacijos, puiki GCam kamera- tiesiog nieko daugiau nereikia.

    • Ndx parašė:

      Nevertinau, ar geriau stiklas, ar plastmasė, stiklas atrodo prabangiau, plastmasė patvaresnė. Tiesiog įdomus jausmas paėmus iPhone dizaino telefoną buvo jausti visiškai kitokį efektą. Saugant ir nekreipiant dėmesio į smulkius įbrėžimus, galima laisvai naudoti be dėklo.

  2. SoTOP parašė:

    Nemanau kad tokiam telefonui iš 8GB ramo yra realios naudos.

    • newdiamond parašė:

      paklauskite Kernel kiek reikia ram paleisti pilna Linux…
      Tai tie ram’u kiekiai privercia asara nubraukti….lyg tai kazka keicia 😀 tas ram kiekis apskritai telefone

      • kernelis parašė:

        Ziurint koks Linux’as. Ne taip seniai su 16MB RAM buvau pasileides board’a viena 😀

        Siaip mano nuomone paprastai RAM kiekis ant ismaniuju yra isties overkill’as. Gal butu prasmes deti jo daugiau, jeigu gamintojai supportintu telefonus bent kokia 7-10 metu, dabar realiai kokius 2 Android upgrade duoda ir tiek. 18GB and high end’u man truputi juoka kelia, bet turbut gerai parsiduoda skaiciai 🙂

        • Ndx parašė:

          Manau šiais laikais Androido versija įgauna vis mažesnę reikšmę, pagrindinis dalykas, ką ji duoda – galimybę išnaudoti naujos techninės įrangos privalumus. Taigi kol telefone esančią OS palaiko programinė įranga, updeitai nėra esminis dalykas, dėl ko gali reikti upgreitinti telefoną.

  3. Digixo parašė:

    Dasidedi dar 40-50eu ir nusiperki POCO X3 Pro su Snapdragon 860, Adreno 640, 8gb RAM, 256gb vidines atminties, 120hz ekranu ir VISOM veikianciom kamerom… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.