Pateks į perkamiausių ausinių Lietuvoje TOP 10? „Huawei Freebuds 5i“ apžvalga

Intro

„Huawei Freebuds Pro 2“ testo metu išsiaiškinome, kad tai yra ne tik gerai grojančios, bet ir gražiai atrodančios aukštos klasės ausinės. Deja, ne visada tokiam pirkiniui skiriamų investicijų kiekis pasiekia triženklę sumą, o ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio geriausia apsistoti 50 – 100 eurų zonoje.

Naujausių kompanijos ausinių „Huawei Freebuds 5i“, kurios Lietuvoje debiutavo tik vakar, korpuso formos yra labai panašios į flagmano „Freebuds Pro 2“, jos kainuoja apčiuopiamai mažiau, gamintojas žada galingą aktyviąją triukšmo slopinimo sistemą, beliko išsiaiškinti, ar garso kokybė bus proporcinga už jas prašomai sumai.

4 Komentarai

  1. Evaldino parašė:

    Nežinau, man visi šie “brandai” nelimpa ir labai džiaugiuos “nežinomu” gamintojo 1MORE ausinėmis Comfobuds Pro uz ~60€.
    Kitų neturėjau po ranka, bet lyginau su Airpods (tiesa, ne Pro ir 2nd Gen) bei Xiaomi kažkuriais, tai vienareikšmiškai geresnis garsas (ypač žemuose), jo “gylis”, sodrumas.
    Kadangi daugiau tokioms lengvai pametamoms ausinėms tikrai neketinu išleisti, tai geriausias (man) variantas.

    • Ndx parašė:

      No name ausines nera blogai. Pats testavau Oneodio F1. Pagamintos iš 3 karta perdirbto plastiko, žemi akivaizdžiai per stiprūs, bet kaip už 30 eurų garsas geresnis nei galima tiketis turint tokia suma. Kalbant apie Oneodio https://youtu.be/iXzdoc_TWCg gan įdomus video, kuriame daug įdomių rezultatų. Aišku labai subjektyvus dalykas ir faktas kokios Sennheiser HD600 būtų su trenksmu nuskynę visus laurus.

      Bet sakyciau kad Freebudsai pakankamai neblogai atsilaiko pries panasia suma kainiuojancius noname’us.

  2. Daemon parašė:

    Aš naudoju ausines nuo Huawei ragelio. Puikus reikalas. Kodėl? Pas mane laptope yra gerai žinoma problema, kažkas negerai su audio codec’u. Jei nori klausyt garso per garsiakalbius ar paprastas ausines, garsas kartais išplonėja. Žiauriai nervuoja tas reikalas. Bet… Huawei ausinės jungiasi per USB-C jungtį, kuri turi įmontuotą DAC’ą ir veikia be problemų! Tiek prie ragelio, tiek prie laptopo jungiu į USB-C/Thunderbolt jungtį ir viskas labai gerai išsisprendžia su vienomis ausinėmis. Labai geras dalykas, kad nereikia pirkti bevielių kraunamų ausinių. Nors imčiau Tannoy Live Buds už 55 eurus. Būtų visai varkė šiaip išbandyt, bet užknistų krauti…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.