Pats pigiausias (beveik) 2x 8 GB DDR4 komplektas rinkoje: „Patriot Signature Premium“

Intro

DDR4 operatyvios atminties kainos dabar nukrito iki tokių žemumų, jog 2x 8 GB komplektą galima įsigyti už 70 – 80 eurų. Tai nebus pats sparčiausias RAM’as ir greičiausiai jis neturės RGB, tačiau yra didelis šansas, kad tai nebus dvi bjaurios spalvos nuogos lazdelės. Tokiame kainų ruože DDR4 moduliai turi radiatorius. Į kažką panašaus mes šiandien būtent ir pasižiūrėsime. Visai neseniai kompanijos „Patriot“ išleistos „Signature Premium“ šeimos moduliai puikiai atitinka tai, apie ką ką tik kalbėjome. Jie nesiūlo RGB pašvietimo, su @2666CL19 kombinacija tikrai nepretenduojama į jokius spartos rekordus, tačiau moduliai turi patraukliai atrodančius radiatorius, jiems taip pat taikoma agresyvi kaina. Papildomo įdomumo prideda dar ir tai, kad 2x 8 GB „Patriot“ rinkinys negavo programuojamo XMP 2.0 profilio. Modulių, neturinčių XMP, dar neteko sutikti. Pirmas vaizdas toks, jog „Signature Premium“ šeimai, apie kurią „Patriot“ kalba kaip apie premium (bet pigų) produktą gaubia nemažai rūko.

8 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    „Juose integruoti dar niekad nesutikti „SpecTek“ gamybos lustai“

    SpecTek = Micron

  2. BC00 parašė:

    Minėjau apžvalgoje, tik vakar neturėjo kai baiginėjau apžvalgą, šiandien jau atsirado 🙂

  3. Daimonass parašė:

    Tai nerekomenduojama pirkti ?

    • BC00 parašė:

      Ką? Patriot? Pagal paprastą logiką jis turi būti pigiausias, bet paprastam vartotojui jokio skirtumo 2666CL18 ar 2666CL19, o entuziastas tokių nepirks. Gal kažkas išmainys 1 CL taktą į juodą dizainą. Kaina nėra nukritus iš dangaus, konkurencinga, turintys labai ribotą biudžetą tikrai gali pasvarstyti. Reikia pridėti ženkliuką 🙂

    • BC00 parašė:

      Prieš 4 metus tokie Fury (4x 4 GB @2133CL14) kainavo 200 eurų 🙂
      Kalbant apie Ryzen, tai @2666CL19 ar @2400CL15 abu nelabai patiktų. Šitų privalumas, kad tai dual rank modulis, sudėjus du tokius kažkas turėtų gautis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.