Periferijos trio iš AOC: „AGK700“ klaviatūra, „AGM700“ pelė ir „AMM700“ pelės kilimėlis

Intro

AOC visi geriausiai žino kaip monitorių gamintoją, bet praėjusiais metais kompanija nusprendė žengti ir į periferijos rinką. Dėl to šalia monitorių pradėjo pirkėjams siūlyti klaviatūras, peles, pelės kilimėlius ir ausines. Šioje apžvalgoje sužinosite, ko verti yra net trys periferijos įrenginiai: „AGK700“ klaviatūra, „AGM700“ laidinė pelė ir „AMM700“ pelės kilimėlis su apšvietimu.

Nors AOC periferijos segmente ir yra naujokai, bet su „AGK700“ klaviatūra iš karto taiko į premium segmentą siūlydami „Cherry MX“ jungiklius, dedikuotus macro mygtukus, atskirus media mygtukus, USB šakotuvą ir, žinoma, RGB. „AGM700“ pelytė iš išvaizdos atrodo gan kukliai, bet tai apgaulinga, nes ji turi „Omron“ jungiklius ir gerą „Pixart 3389“ jutiklį su tikru 16 000 DPI. Pelytė yra pritaikyta dešiniarankiams ir dar turi 8 programuojamus mygtukus. Galiausiai – „AMM700“ pelės kilimėlis. Jis turi specialų paviršių, kad pelė geriau slystų, o taip pat gali pasiūlyti RGB apšvietimą, kuris yra suderinamas su kita AOC periferija ir monitoriais.

Kaip šie 700 serijos AGON periferijos įrenginiai atrodo iš arčiau, ir ką jie gali, paskaitysite apžvalgoje.

2 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kiek grubiai procentų flagmanė AGK700 deliverina palyginus su Corsair brangesnėmis klavomis?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Negaliu pasakyti procentų, nes nėra kaip išmatuot, ne procesorius koks gi. Ypač už kainą AGK700 tikrai puikus pirkinys, tik dar su programine įranga reikia padirbėti ir dar turi patikti dizainas, nes toks savotiškas. O šiaip, dar viena klava su Cherry MX Red’ais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.