„Corsair K70 RGB PRO“: klaviatūrų atnaujinimo dažnis auga 8 kartus

Intro

„Corsair“ papildo savo legendinę K70 klaviatūrų seriją su nauju dar įspūdingesniu produktu – „K70 RGB PRO“. Ši nauja klaviatūra turėtų išlaikyti geriausias pirmtakų savybes, bet tuo pačiu turi ir pagerinimų. Žvelgiant į specifikacijas, į akis iš karto krenta tai, kad klaviatūra bendraudama su kompiuteriu turi net 8000 Hz atnaujinimo dažnį; iki šiol dauguma klaviatūrų tenkindavosi 1000 Hz atnaujinimo dažniu. Žinoma, tokį pasikeitimą pajausti be specialios įrangos bus neįmanoma, bet dažnesnis klaviatūros duomenų siuntimas kompiuteriui tikrai nepakenks. Tad aišku, kad dėl savo didelio greičio ši klaviatūra labiausiai orientuota į profesionalius žaidėjus.

„Corsair K70 RGB PRO“ gali turėti penkis „Cherry MX“ jungiklių tipus: Red, SILENT Red, Blue, Brown, SPEED Silver. Apžvalgai atsiųstas modelis turi Brown jungiklius.

8 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Skaičiau, kad ant pelių 8000 Hz jaučiasi, kas galbūt visai tikėtina, bet kad ant klaviatūros nesijaučia -visai nenustebino 🙂

    • ToBeX parašė:

      Pelė fiksuoja realiai tūkstančiais pelės pozicijos pasikeitimo padėtį, jei makaluoji greitai.
      O rašyt bent 1000 simbolių per sekundę, gan sunkoka 🙂

      • Frantisekas parašė:

        cia matyt tam atvejui kai apvertes klaviatura dauzai i stala, kad spetu fiksuot visus paspaudimus :DDD

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Čia tas greitesnis atnaujinimo dažnis aišku yra žaidėjams, o ne tekstui rinkti. Tik tiek, kad nėra tokio didelio efekto su greita klava, kaip su greita pele. Su pele tai galutinį veiksmą darai, šaudai ir t.t., o su klava tik judėjimo veiksmai.

      • iTroubl3 parašė:

        Apskritai kalbant apies dažnį tai mano suvokimu kuo didesnis dažnis tuo daugiau kartų fiksuojama kas reiškia, kad mažėja laiko tarpų dydis kada rezultatas nefiksuojamas ta prasme didėja tikimybe, kad tarkim klavišą paspausi tiksliai tada kai bus daromas fiksavimas tai pat greičiau ateina sekantis fiksavimas ir nesvarbu ar tu kartą paspausi klavišą ar 10 kartų tiesiog užfiksuojama greičiau, aišku čia mikrosekundės 😀
        Panašiai ir su fps, kuo daugiau fps tuo naujesnis frame akies vaizdo fiksavimo metu.

  2. RytuxLTU parašė:

    Įsigijau ir aš šią klaviatūrą po šios apžvalgos. Ir tikrai mane ji nustebino, ypač klavišai kurių nebūtina nuspausti iki pat galo, labai malonus atsakas. Taip pat RGB apšvietimas nėra įkyrus ir per ryškus, kokybė irgi nebloga, usb-c tipo jungtis labai patogi, man asmeniškai patiko. Prieš tai turėjau SS 7G, bet Corsair man labiau prilipo dėl malonių klavišų. 😉 Vertinu teigiamai! P.S programinės įrangos dar nebandžiau, nebuvo poreikio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.