Pelė darbui – „Logitech MX Master 3S“

Intro

Daugumoje tech puslapių dominuoja apžvalgos apie peles žaidėjams, ne išimtis ir mes. Iki šiol man teko bandyti tik gaming graužikus, bet dabar bus šis tas naujo. Šį kartą gavau progą apžvelgti pelę, pritaikytą darbui, o kai pagalvojate apie pelę darbui, tikrai ne vienam į galvoje nuskamba „Logitech“ pavadinimas. Ši pelė darbui yra būtent iš „Logitech“, o jos pavadinimas yra „MX Master 3S“

„Logitech MX Master 3S“ yra belaidė pelė, palaikanti ne tik įprastą 2,4 GHz, bet ir „Bluetooth“ ryšį. Palaikyti šiuos du standartus darbinei pelei yra tikrai svarbu. Man kliuvęs modelis yra šviesiai pilkos spalvos, bet yra juodos ir grafito spalvos versijos. Ši pelytė yra  įmantrios formos ir turi užtikrinti patogų naudojimą ir suteiks net iki 70 dienų veikimą su vienu įkrovimu – tikrai skamba įspūdingai. Prie pagrindinių savybių galime pamatyti net du ratukus, vienas standartinėje vietoje su „MagSpeed Smartshift“ funkcija, kitas skirtas nykščiui, be to, pelė turi tyliai veikiančius pagrindinius mygtukus, kas darbo aplinkai skamba labai patraukliai.

Ar ši „Logitech MX Master 3S“ verta dėmesio, ir kokie jos pliusai ir minusai, bandysiu aiškintis apžvalgoje.

4 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Naudoju ilgą laiką grafito spalvos MX Master 3. Galiu pasakyti, kad superinis peliukas. Tas papildomas ratukas – visiškai nenaudojamas gimick’as. Infinity scroll – super! 3 pasirinktiniai devaisai – labai gerai. Nors pas mane nustatyta tik PC ir laptopas, bet perjungimas yra seamless ir žiauriai patogus, visiškai negrybaujantis. Baterija laiko virš 3 mėnesių. Jautri, patogi, veikianti ant turbūt visų paviršių. Be mygtukų „Pirmyn/Atgal“ negalėčiau įsivaizduoti gyvenimo. Labai gražios išvaizdos. Smagu, kad Logitech’as nepasišikęs ant šio produkto, kaip ir daugelio kitų. Taip pat turiu MX Keys. Prie klavos teko priprast per kurį laiką, nes klavišai kažkaip keistai išdėlioti. Bet pripratus irgi fainas daiktas. Labai gražus, patogus naudoti, tikrai papuošia stalą. Retsykiais pageiminti irgi ne problema. 10/10, would buy again!

  2. Maariux parašė:

    Iš mano patirties Logitech serijoje MX yra keiksmažodis 🙂
    Performance MX konkrečiau
    1. Laiko tik savaitę ir pirmadienį vel į laidą krauti…
    2. Iš dviejų turėtų, viena neatlaikė 2m garantinio laikotarpio

    • ToBeX parašė:

      1. O tai kas turgdo naudot BT mode, kad baterija ilgai laikytų?
      2. Kas sugedo? (p.s. Man jokia naudota pelė neatlaiko daugiau negu metų. Dabar sukasi mintis pirkt su Optiniais mygtukais, nes gedimas visada tas pats.)

  3. GreenZebra parašė:

    Nusipirkau ir as mx 3s, paziuresim kiek tarnaus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.