„Philips 439P9H“ – du monitoriai viename

Intro

Apetitas kyla bevalgant. Turėjome galimybę pasinaudoti 32″, 34″ ir net 43″ plačiaekraniais monitoriais, tačiau „Philips 439P9H“ yra visai kita istorija. Pagrindinė priežastis yra 32:10 formatas, kuris 43″ ekraną pastato į super widescreen monitorių kategoriją. Monitorius pasižymi galbūt net mažiau paplitusia 3840 x 1200 rezoliucija, kas reiškia, kad jis kiek aukštesnis už 3840 x 1080 atitikmenis. Dar įdomesniu šį monitorių daro gamintojo bandymas jį pritaikyti įvairiapusėms reikmėms. Nesunku suvokti, kad su atitinkamomis funkcijomis ir savybėmis 43″ ekranas gal būti panaudotas ir darbo produktyvumo didinimui, ir laisvalaikio praleidimui. Tarp tokių įrankių turėtų būti Picture in Picture režimas, KVM jungiklis su atitinkamų jungčių pasiūla, taip pat FreeSync/ G-Sync Compatible palaikymas ir bent 100 Hz skleistinės atnaujinimo dažnis. „Philips 439P9H“ gavo visas išvardintas funkcijas/savybes ir turi visus šansus tapti geru all round’eriu, su sąlyga, kad spalvos nebus nuviliančios, matrica neturės milžiniško kraujavimo, o VA panelė nebus pati lėčiausia, ir monitorius pasirodys bent kaip pakenčiamas variantas žaidimams. Viską įvertinkime ir paskelbkime verdiktą.

„Philips 439P9H“ kairėje ir 24″ „Dell“ dešinėje

12 Komentarai

  1. icebullet parašė:

    Kaip tik šiandien užsisakiau samsung CRG90, nors labai norejosi tos integruotos kameros philips analoge 49′. Upgreidas nuo 27′ full HD monitoriaus, turėtų pasijausti 🙂 Bus naudojamas žaidimams ir darbui. Tenka naudotis stacionariu PC ir laptopu darbui iš namų ir juodai užkniso junginėti monitoriaus source ir kaitalioti klaviatura su pele tarp šių kompų pastoviai. Kiek suprantu, dabar galėsiu matyti abu desktopus vienu metu per PBP. Tik nelabai įsivaizduoju kaip veikia tas KVM switch reikalas – pelę ir klaviatūrą reikės jungti prie monitoriaus, o ne prie vieno iš kompų?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Panašiai tokia tvarka, pripratus manau lengva.

      1Turn off all of the computers and monitors that will be connected to the KVM switch.
      2 Connect the power adapter to the KVM switch.
      3 Connect the video cables from your monitors to the console video port on the KVM switch.
      4 Turn on the monitors.
      5 Connect your keyboard and mouse to the console PS/2 or USB ports on the KVM switch.
      6 If you have not done so already, change the KVM switch to focus on port 1.
      7 Connect the video cables from PC1 to the KVM switch.
      8 Connect the PS/2 or USB cables from PC1 to the PC1 PS/2 or USB ports on the KVM switch.
      9 Turn on PC1. You should see the computer load the operating system that you are using on PC1.
      10 Make sure that the mouse and keyboard can control PC1.
      11 Repeat steps 4 to 8 for each additional computer that you want to connect to the KVM switch. Leave the computer in focus until you make sure that the mouse and keyboard can control the computer in step 8.

  2. icebullet parašė:

    Na, kitą savaitę turiu gauti monitorių, bus matyt. Galvoju kaip dėl performance su 2070S, nes kiek suprantu, jeigu full screen ant to superwide paleisi žaidimą, GPU apkrova gausis kaip ant dvieju 27′ monitorių. Ta prasme, detalesnio vaizdo nebus, tiesiog jo dvigubai daugiau. Ar tai reiskia, kad FPS kris dvigubai, lyginant su 27′ monitorium? (Netgi daugiau, nes senas monitorius buvo tik full HD?)

    • ToBeX parašė:

      Praktiškai pereini nuo full hd iki 4k
      Buvo pas tave 2mil pixel dabar bus 7.4mil pixel.
      Kiek fps bus, priklauso nuo daug ko. Realiai gali drąsiai testus žiūrėt kur lyginama 1080 su 4k

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kris nemažai sparta, bus proga nusipirkti RTX 3080, kai pasiūla normalizuosis. Žinoma, dar priklauso ką žaidi, jei nereiklūs žaidimai tai bus normaliai.

      • icebullet parašė:

        Na, manau, blogiausiu atveju bus galima susimažinti rezoliuciją iki 1440p (vaizdas per vidurį ekrano su juodais kraštais) jeigu matysiu, kad neveža kažko, nes, kiek žiūrėjau, artimiausiu metu gauti nusipirkti 3080 prilygtų stebūklui. Aišku labai tikiuosi, kad cyberpunk paveš pilnam ekrane 🙂

  3. icebullet parašė:

    Įdomu ar samsung atnaujins odissey G9 tiekimą? Tikiuosi, kad ne, nes tada nusigraušiu nagus 🙂

    • BC00 parašė:

      Kad galima įsigyti tą G9 toj pačioj LT, tik bablo reikia turėti normaliai 😀

    • ToBeX parašė:

      Tai, kad pilnos krautuvės jų pas mus, po 10vnt turi

    • icebullet parašė:

      Turiu omeny pataisytą versiją, nes pirma partija smarkiai failino – flickering, light bleeding ir tt. Daug kur rašo, kad jis neoficialiai atšauktas šiuo metu. Skytech taip pat neturi, mačiau komentaruose kažkas laukia nusipirkti ir negauna. Reddit’e rašo, kad USA yra parduotuvių, kurios fiziškai turi, bet neparduoda, nes samsung nurodė viską grąžinti. Tai tokio pusiau iškepto produkto nesinorėtų nusipirkti už 1,5k pinigų.

      • BC00 parašė:

        Man Samsiaus atstovai prieš porą dienų siuntė, kad oficialiai išleistas 😀 anyway, per daug nesidomėjau, tftcentral irgi šito neužakcentavo. Nors pas juos G7 buvo. Dabar matau, kad žmonėms pasitaiko flickering problemų, bet kaip ir yra FW fix’as. Šiaip nestebina tokie dalykai, nes jau vienas flagmanas (CF791) irgi ilgai kentėjo nuo flickering.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.