„ROG’ų“ savininkai apie „In Win 509“: kaip čia buvęs

Intro

Tie, kurie kreipia dėmesį į korpusų išvaizdą ir surinkimo kokybę bei gali išleisti naujam pirkiniui solidesnę pinigų sumą (sakykime bent 100 eurų) tiesiog privalo pasižvalgyti po „In Win“ asortimentą. Palaipsniui ši kompanija pakankamai nuožmioje rinkoje įtvirtino save būtent kaip puikiai atrodančių bei kokybiškų korpusų gamintoją. Vienas paskutinių, o neskaičiuojant CES 2017 parodos naujovių ir pats šviežiausias modelis – 509. Nepaisant žemesnio žymėjimo, korpusas yra gerokai didesnis už paskutinį mūsų apžvelgtą 805 modelį. Nors 509-ojo panelė neteko USB 3.1 jungties, tačiau korpusas išlaikė priekinę ir šoninę grūdinto stiklo paneles, o taip pat gavo unikalų RGB „In Win“ logotipą bei ne visai tipiškais sprendimais pasižymintį vidaus išplanavimą. Kartu su „In Win 509“ pabandysime, kaip žadėta, pereiti prie realesnės įprastam naudojmuisi temperatūrų matavimo metodikos. Iš naujo kaupiama duombazė leis išvengti bet kokios konkurencijos, tačiau nepagailėsime laiko pasiaiškinti, kiek nukenčiama nuo pakankamai dažno „In Win“ sprendimo pateikti vartotojui korpusą, neturintį nė vieno integruoto ventiliatoriaus, net ir be standartu seniai tapusio galinio išpučiančio.

10 Komentarai

  1. gemelo parašė:

    sveiki,
    ka reiskia rog’u?

  2. BC00 parašė:

    Ką IFeelYou manai apie testavimo metodiką? Gal žinai dar kokį bench’ą, kurį būtų galima paleisti neribotam laikui?

    • IFeelYou parašė:

      Na šiaip Tavo Unigine Heaven pasirinkimas yra visiškai logiškas, nes infinite loop, apkrauna GPU (kas yra karščiausias komponentas PC) bei kažkiek CPU. Kažkokio kito testo kad visą laiką vienodai apkrautų tiek CPU tiek GPU nelabai yra.
      Paleisti neribotam laikui galima OCCT, FurMark. Bet pastarieji labiau skirti stabilumui ir gali labai žymiai pakelti temperatūras.

    • xenixas parašė:

      o nereiktu atsizvelgti i temperatura lauke, temperatura kambaryje, oro dregnuma, slegi ir tt :/ man asmeniskai tie testai temperaturu juokingai atrodo 😀

  3. BC00 parašė:

    Atsižvelgti kaip?

  4. KiNi parašė:

    pratestuokit Be Quiet Dark Base Pro 900 (arba nebūtinai PRO)

    • BC00 parašė:

      KiNi -> Bus.
      IFeelYou -> o paskutinių 3DMark neina į loop pastatyti? 6 min su Time Spy mažoka…

      • IFeelYou parašė:

        Realiai 3DMarkuos’e tas loopas vadinasi Stress test, bet bent jau man TimeSpy loopo paleist neina neturint Advanced versijos, kuri kainuoja pinigus. Žinoma galima cra…., bet gal tada geriau paleisti kokį FireStrike loopą, kuris pasileidžia ir ant nemokamų.
        Tačiau 3DMark savo stress testuose apkrauna tik GPU, o CPU loope vos ne ant idle stovi, o Unigine bent minimaliai apkrauna CPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.