Sniegas iš Kinijos: „Chuwi LapBook“

Intro

Kinų gamintojai gamina įvairią elektroniką, kai kuriose srityse jiems sekasi tikrai neblogai, tarkime, jų išmanieji telefonai niekuo nenusileidžia gerai žinomų kompanijų produktams, bet kainuoja pigiau. Šį kartą apie telefonus nekalbėsime, bet bandysime išsiaiškinti, iš kokio molio kinai drebia nešiojamus kompiuterius. Pas mus atkeliavo žemesniam kainų segmentui priklausantis „Chuwi LapBook“, su 14.1 colių įstrižainės FHD rezoliucijos IPS ekranu ir „Apollo Lake“ „Intel“ procesoriumi. Tai į „UltraBook“ kategoriją nutaikytas produktas su itin plonu korpusu ir grakščia išvaizda.

Kaip gerai padirbėjo „Chuwi“ kurdami šį kompiuterį, sužinosite apžvalgoje.

7 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Gal ir nieko pirkinukas butu.. Jau kuri laika pats galvoju ka nors isigyti panasaus ir pigaus. Tik visi tokie kiniski dalykai daznai buna tik galvos skausmas.

  2. IFeelYou parašė:

    Kaina kaip mano pelės 😀

  3. PauliusP parašė:

    Šį pavasarį 1a.lt buvo paleidę akciją HP 250 G5 su i3-5005U, 128GB SSD, 4GB RAM už ~329€. Pirkau žmogui, sudiegiau, atidaviau. Jausmas tikro pigučio, korpusas tepasi, ekranas 768p TN ir į tokį žiūrėti nušokus nuo 900p ar 1080p tikrai šlykštu. Sparta pakankama, bet tik tiek. Šitas Chuwi yra kažkas naujo rinkoje, tai bet kuriuo atveju įdomus produktas. Sakyčiau vadybininkams pats tas 🙂 O dar ir OS į komplektą įeina, puiku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.