Viena didesnė, kita mažesė, bet abi super pigios: „SPC Gear GK550 OMNIS“ ir „SPC Gear GK530 Tournament“

Intro

Ne taip seniai susipažinome su „Silentium PC“ kėde, skirta žaidėjams. Kėdė paliko tikrai gerą įspūdį, tad su malonu norime išbandyti ir kitą kompanijos produkciją. Lenkų gamintojas visai neseniai pristatė žaidėjams skirtas klaviatūras, kurios priklauso tam pačiam „SPC Gear“ prekiniam ženklui, kaip ir kėdė. Iš viso debiutavo trys klaviatūrų modeliai, tiesa, du turi identišką išvaizdą, tik skiriasi mechaninių jungiklių tipas. Taigi, siūlomos dvi mažos klaviatūros versijos yra su „Kailh“ mėlynais ir rudais jungikliais. Šis klaviatūros modelis yra „SPC Gear GK530 Tournament KAILH BROWN/BLUE RGB“. Pilno dydžio klaviatūra yra su to pačio „Kailh“ gamintojo rudais jungikliais, jos modelis – „SPC Gear GK550 OMNIS KAILH BROWN RGB“.

Mums iki šiol teko išbandyti tik mechanines klaviatūras su „Cherry MX“ jungikliais, todėl bus labai įdomu apžvelgti alternatyvaus gamintojo produktą. Tuo pačiu pasiaiškinsime, kuo „Kailh“ jungikliai skiriasi nuo originalių „Cherry MX“, ir ar pirkdami mažiau žinomo gamintojo produktą ko nors netenkame lyginant su garsiais prekių ženklais.

8 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Kai perskaičiau „super pigios“ galvojau kad kainuos 15 eur, o čia 65 eur 😀

  2. BC00 parašė:

    O yra čia LT dar pigesnių už šitas?

  3. BC00 parašė:

    O vat šitie lenkai net switch’ų spalvos nemoka užsirašyti. Net neaišku, ką perki 😀 Pačiam teko pačiupinėt šitas SPC Gear klaviatūras – pagal kainą tikrai aukšta kokybė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.