WD Black SN770: ar vertas Black vardo?

Intro

„Black“ vardas WD produktų gamoje reprezentuoja aukščiausią spartą. Black SN850 yra šios kompanijos top pasiūlymas ir naujausias Black SN770 nesikėsina į sparčiausio karūną. Vis tik Black SN770 yra savaip įdomus produktas, kadangi WD kombinuoja Gen 4 magistralę su DRAMless dizainu. Nors WD tai jau spėjo įgyvendinti su Black SN750 SE, tačiau mums toks NVMe yra pirmasis. Gamintojas Black SN770 linijinius greičius apribojo iki ~5 GBps ir nusprendė, kad joks radiatorius kaupikliui nereikalingas, nors greičiai solidūs. Kompanija pasitiki savo valdiklio efektyvumu, kuris atsiranda dėl riboto NAND kanalų skaičiaus (4). Žinoma, tai neleidžia išnaudoti viso Gen 4 magistralės pralaidumo. Taigi, Black SN770 atrodo kaip įvairių sprendimų mišinys, kuris reikalauja mūsų patikrinimo.

7 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Dabar karšta šitoje kainų ir spartos kategorijoje, už tiek yra ir KC3000 ir 980 PRO. SN770 kaip dramless yra labai geras, bet man minėti geresni. Žiūrėsim kaip į metų galą keisis kainos, nes pranešimai, kad NAND prigaminta daugiau nei reikia bus.

  2. BC00 parašė:

    KC3000 už 120 € tikrai no brainer, 980 PRO LT už tokius pinigus dar nenupirkti. Bent neradau. Šiaip Kingstono SSD kainos ne pirmą kartą pas mus labai agresyvios. Iš WD dabar SN570 super patrauklus vos už 90 €, kuris pats gerokai apsunkina SN770 pozicijas atsižvelgiant į panašią NAND spartą be pSLC buferio.

  3. Darbdavys parašė:

    Idomu kada ateis laikai kai 10tb ssd/nvme bus norma? Noretus spartesnio proceso

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.