Žaidimai be plyšinėjimo, susiliejimo ir vaizdo atsilikinėjimo: „ASUS TUF Gaming VG27AQ“

Intro

Žaidėjai jau seniai įvertino greitus monitorius, nes jie perkelia žaidimus į kitą lygį ir netgi suteikia pranašumą kovojant su priešais, lenktyniaujant ar rungtyniaujant internete. Dažniausiai monitoriai žaidėjams dėl savo savybių turi TN ar VA panelę, o IPS panelės rezervuojamos daugiau darbui skirtiems monitoriams dėl geresnio spalvų atvaizdavimo ir puikų apžvalgos kampų. Žinoma yra ir tokių žaidėjų, kurie nori IPS panelės ir žaidimams, o tuo pačiu ir darbui ar bendram naudojimui. Būtent jiems yra skirti tokie monitoriai, kaip „ASUS TUF Gaming VG27AQ“.

„ASUS TUF Gaming VG27AQ“ turi 27 colių IPS panelę su 2560 x 1440 rezoliucija, iki 165 Hz atnaujinimu dažniu ir 1 ms MPRT atsako laiku. Šis monitorius labiausiai išsiskiria iš kitų, nes vienu metu gali veikti Adaptive Sync („FreeSync“/„G-Sync“) technologijos su ELMB technologija. ASUS tai vadina ELMB Sync. Tai puikus technologijų derinys žaidimams, nes leis ne tik atsikratyti vaizdo plyšinėjimo, bet ir suteiks ryškų vaizdą be susiliejimo. Vien pažvelgus į specifikacijas galime sakyti, kad šis monitorius būtų nepagadinęs net ASUS ROG serijos, bet gamintojas nusprendė, kad šis monitorius atstovaus TUF seriją. Galimai tai yra dėl to, kad „VG27AQ“ yra „G-Sync Compatible“ sąraše, o ROG serijai paliktas „ROG Swift PG279QE“ modelis yra su įgimtu „G-Sync“ palaikymu, o šiaip abu monitoriai turi daug bendro. Bus įdomu pasižiūrėti, ar „ASUS TUF Gaming VG27AQ“ nėra labai nupigintas modelis, ir ar verta jį rinktis.

7 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Neblogas, bet aš rinkčiausi LG 27GL850 vietoje šito Asus.

  2. aiwaris parašė:

    bent jau man tai sita sync technologija tas pats kaip ir CRT nes akys verkia kaip ir nuo pastorojo nes is kart pajauciu tai 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.