Šiandien gavome sąskaitą už VIASAT paslaugų apmokėjimą pusei metų. Suma buvo 390 litų. Paskaičiavome, kad mes nebeišgalime mokėti tokias sumas už mūsų pasirinktą VIASAT auksinį paketą. Taigi internetu davėme užklausą dėl VIASAT auksinio paketo pakeitimą į sidabrinį. Sulaukėmė skambučio iš VIASAT ir pasirodo, kad šiuo metu yra teikiama akcija auksiniam VIASAT paketui. Mums buvo pasiūlyta 40 % nuolaida nuo 65lt/mėn., kad pratestumėm su VIASAT sutartį + 2 metams. Taigi nuo šiol du metus mes mokėsime ~240 lt/6 mėn., kai prieš tai mokėjome 390lt/6 mėn. Taigi jei turi VIASAT auksinį paketą ir nori mokėti mažiau skambink į VIASAT dėl paketo pakeitimo. Garantuoju, kad tavo tėveliai bus patenkinti, jog sumažinai šeimos išlaidas.
P.S.Jūs turite turėti jau 2 metus VIASAT auksinį paketą, kad galėtumėte jį \"pakeisti\" į sidabrinį. Nes pasirašius sutartį 24 mėnesiu negali nieko koreguoti.
Tikiuosi kam nors padėjau
Cheers Rojus.
VIASAT teikiama nuolaida
-
Pagalvojau, kadangi ši VIASAT teikiama akcija nėra viešai skelbiama, kodėl gi aš negalėčiau apie tai informuoti kitų žmonių? Tuo labiau aš jum nesiūlau to daryti, o tik patariu ir aprašau tai ką aš sužinojau ir tuom pasinaudojau.
VIASAT strategija šiuo atvėju yra paprasta: jie gauna pilną apmokėjimą iš kliento kol jis nepasakambina ir nepasako, kad nori atsisakyti paslaugos ar ją pakeisti ir tada VIASAT pasiūlo tai. Taigi VIASAT lieka laimėtojo vietoje, nes jie sėkmingai iki to laiko, gaudavo pilnas įmokas iš klientų. Jiem šitos akcijos skelbti viešai net neapsimoka...
VIASAT strategija šiuo atvėju yra paprasta: jie gauna pilną apmokėjimą iš kliento kol jis nepasakambina ir nepasako, kad nori atsisakyti paslaugos ar ją pakeisti ir tada VIASAT pasiūlo tai. Taigi VIASAT lieka laimėtojo vietoje, nes jie sėkmingai iki to laiko, gaudavo pilnas įmokas iš klientų. Jiem šitos akcijos skelbti viešai net neapsimoka...