Parduodu: ASUS HD5870 V2 PCIE 1G DDR5 DVI/HDMI/DP

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
Crunk

Post by Crunk » 2010-11-23 19:38

cia rase kad pirkta kilobaite o ten jau skyteke :D
Ryzen 7700||Be Quiet Pure Rock 2||Asrock B650 PG Lightning||Asrock RX 6750 XT||Kingston 32GB 6000MHZ 36CL||WD Black SN770 1TB + Crucial P5 Plius 1TB + Crucial MX500 1TB + Seagate Skyhawk 3TB||Be Quiet system power 600W||Fractal Design Arc Midi R2||LG UltraGear 27GP850 + AOC 24G2U||Logitech PRO X Superlight||Logitech G610

Neveris

Post by Neveris » 2010-11-23 20:16

Tai jus pjaunat gryba daugelis , mano pacio 5870 ir yra pirkta Skyteke ,o cia parduodama kito zmogaus is Kilobaito...Jus maisote dvi plokstes...Mano viena ir vienintele esanti kompe,yra pirkta Skyteke. :P

Sita is Kilobaito yra bloga,perkepus ji.

Santechnikas

Post by Santechnikas » 2010-11-23 21:05

As vistiek lieku prie tos nuomones,kad tai yra viena ir ta pati plokste,o tu noredamas greiciau ja ypirsti varei dviem acountais taip lyg ir sukeldamas pirkejam azarta:D
Aisku tai nesunkiai gali patikrint administracija,jei registruotasi pvz. is to pacio IP

Neveris

Post by Neveris » 2010-11-23 21:22

Nu tu jau nekurk cia X-Filu :) As pats buvau pas ta zmogu vakar vilniuje,ji yra is kilobaito ir prikepus,veikt veikia,bet nelaiko tempes jau,pakyla virs 74c ir kapiec....as norejau crossfire pasidaryti,deje neisejo...o mano pacio pirkta skyteke pries kelis menesius,ir as siaip nesiekiu jos zutbut kazkam ibrukti,kadangi ji man puikiai veikia,viska veza dugnais,ir nera zaidu kolkas,tik testu sumetimais norejau isigyti crosfire arba gtx 580. ;)
Furmarka paleidi gi,ir parodo viska aiskiai apie plokste ,ar ji stabili ar ne.geriausias budas patikrinti.

Beto si Kilobaito plokste is vilniaus,o as ne Vilniuje gyvenu.O kas norite,galite tikrinti IP adresus ar dar ka nors :D tik juokas mane ima,kad atsiranda taip mananciu :)

Sis zmogus is Vilniaus atseit nezinojo ,kad ji prikepus ,nes jam tokia dave Kilobaite ,jis turejo anksciau GTX 280 , jam sugedo ir kilobaitas jam pakeite i 5870 ,nors dave deveta jam kilobaitas,deze apibruzinta kazkokia,vnz jis ja pridave atgal i Kilobaito garantini,tai spresis su ja ten reikalai...Jei duos nauja jam,paimsiu is jo as ja :)

Deft

Post by Deft » 2010-11-24 08:33

As paimciau ja kaip uz prikepusios kaina, kas buna kaip temp kyla joje?

Neveris

Post by Neveris » 2010-11-24 10:31

Nzn ,parsiveziau as ja namo, idejau i pc, pradzioje ja viena tik...savo atjungiau ir isemiau.Vnz kyla Furmarkas tempe...kol kyla 65,66, 67 ,68 lyg viskas gerai...nuo 69c gal pradeda riestainis jau negraziai vartytis,po biski taip pristrikdamas....Pasiekus 74c arba 79c visai uzstringa riestainis,plokste girdisi kaip savo rr padare,kol riestainis uzstriges,ji numeta gaza savo,nusimeta tempe iki 69c tarkim,riestainis po kokia 8 sec atstringa,tempe vel biski pradeda kilti,ir vel pakimba....taip padarius 2 kartus , 3 karto nebuna,o visas ekranas pasidaro violetinis ir tenka rr pc...Beto perasiau draiverius per nauja,bet vistiek nepadejo.Idejus savo plokste atgal ,viskas kuo puikiausiai veikia.Ijungiau Furmarka, uzkilo 79c-80c ir riestainis graziausiai veikia,vartosi,jokiu strigimu.Beto plokste pridejus prie nosies ir ja pauoscius, jauciamas isilydziosios plasmases kvapas toks...pas mane tokio kvapo nera ploksteje.

Vnz as ja grazinau jam atgal ir jas ja nuveze i Kilobaito garantini.

Pagal mane ji bus perkepus ir nieko ten nepadarysi jau,nelabai gi jos taisomos,o keiciamos tik naujomis.Ten Kilobaito veikejai rimti,padave zmogui naudota plokste vietoj gtx 280. :D nors ir pats zmogus galejo jos neimti,juk mate ,kad deveta..tuo labiau deze net visa kampais apsilupusiais..

Post Reply