patarkit del hdd
tu geriau pasakyk ka darysi su tais dviem hardais. \"vienas bus kaip c kitas kaip d\" (vienas kaip os\'inis o kitas tik taip dokumentams, failams ir .t.t ?), o tai kam tau du atskiri kai gali particijas susikurti atitinkamas viename HDD . ar tikrai reikia sata3.0 ir ar tu zadi gal koki RAID masyva darytis?
jei bendra galima isleisti suma 450lt tai nieko neradau ka pasiulyt- du hardai sata3 neiseina uz tokia suma, ka pigiausiai radau tai WD CAVIAR BLACK 1TB 3.5\" SATA3 7.2K 64MB uz 300lt, tai uz du kaina dvigubeja. tu geriau pasakyk i koki pc tu zadi deti tuos naujus hardus, nes gali buti kad spartos ju neisnaudosi
... o siaip patarciau pasimti kokius sata2 hardus ir nesukti galvos-sparta ju irgi gera, o kaina dar geresne. Pasidarai RAID0 ir sedi atsiputes, dziaugiesi sparta.

cpu amd phen 965
mb ga-870a-ud3
psu CHIEFTEC 750W 14CM ATX12 80+ CAB.MAN
vga hd 5850 twinfr
ram ddr3 4gb 1333
jaucui kad isnaudosiu:) nu va d diska man jau radai. db reikia dar c:) reiskia 500-550. tada iseina? esu daug girdejes apie raid, bet gal gali papasakot savais ar ne savais zodziais kas tiksliai tai yra? ir dar klausimas kas gali buti kai viska sujungi, ijungi kompa jis tikp radeda suktis ir iskart shut downinasi, atjungi cdrom ir viskas norm
mb ga-870a-ud3
psu CHIEFTEC 750W 14CM ATX12 80+ CAB.MAN
vga hd 5850 twinfr
ram ddr3 4gb 1333
jaucui kad isnaudosiu:) nu va d diska man jau radai. db reikia dar c:) reiskia 500-550. tada iseina? esu daug girdejes apie raid, bet gal gali papasakot savais ar ne savais zodziais kas tiksliai tai yra? ir dar klausimas kas gali buti kai viska sujungi, ijungi kompa jis tikp radeda suktis ir iskart shut downinasi, atjungi cdrom ir viskas norm
Raid 0 geras dalykas, bet nepatariu jungt jau tokio atgyvento dalyko, iskris koks erroriukas ir rukyk, ssd biski brangokas dalykas, bet nu ka zn, jau geriau damest ir 80Gb pasiimt ir ik Intel, nes Intel ssd islaiko tolygia apkrova, o Kingstonu greitis labai sokineja... Jei bandai vistiek raid 0, nepamirsk apie backupinima.
-
http://www.skytech.lt/corsair-force-60g ... 49469.html
manau sitas geresnis nei intel
manau sitas geresnis nei intel