Ar užtektų 250W maitblokio?
Ar užtektų 250W maitblokio Athlon II X2 250 ir Radeon 5670. Noriu pakeist radikaliai pc vidurius ir sutaupyt ant korpuso, maitblokio ir DVD įrenginio, nes lb ribotas biudžetas. Dabar sukasi Celeron 2,4 ir fx 5200 be problemų (pas draugą sukosi 7 metus, dabar pas mane pusmetį). Ar geriau kokį codegen 350W maitblokį imt?
Ar užteks amperų tai pamatysi pilnai apkrovęs vaizdo plokštę, jei kompas nepersikrovinės, vadinasi užtenka. Bet maitblokis dirbs maksimaliu galingumu ir greitai bus pribaigtas bei gali pribaigti ir dar kokį komponentą, juolab kad jis jau senas ir jo reali galia <150W, kas yra minimumas tokiam kompui (X2 250W 65W, HD5670 60W, HDD 10W), jei dar bus naudojami keli kietieji diskai, tai PC gal net nepavyks įjungti. Aš tavo atveju pirkčiau naują maitblokį, pigiausias tas codegen 350W, bet jei renkama sau tai primetus 20Lt išeitų patikimas Fortron maitblokis su geru 70% efektyvumu http://www.skytech.lt/case-psu-atx-350w ... 15214.html nusipirksi, vargo nematysi ir dar elektros sutaupysi 

Pc bus skirtas daugiausiai naršymui internete, darbui. Man ir integruotos užtektų, bet brolis iš bendrabučio kartais pažaist ateina. Tai norisi, kad naujesnius žaidimus bent low, medium temptų. Tokie kaip AC 3, kuris greit išeis, GTA liberty cities, NFS Hot pursuit. Vistiek monitorius CRT. Didžiausia Rezoliucija 1280 X 1024. O 5670 panašios spartos kaip kažkada buvo 4830?