Reik Pagalbos Stringa Zaidimai
Sveiki, Mano pc duomenys-CPU - pentium D 805 2,66ghz 2,66ghz
VGA - ATI Radeon HD3850 512mb
RAM - 2GB
PSU - 400W
MB - ASUS P5V-VM DH
OS - win7
ir žodžiu yra problema, kad neveža žaidimu tokiu kaip : Css ar nfs carbon, nors laisvai turetu vežt be lago(jie stringa mažai fps). Aš atlikau keletą testų ir testai parodė kad su procesorium ir vga yra kaip ir viskas gerai(testavimo programos: OCCT,FurMark ir kitos). Tai galvoju kur dar gali būt žaidimų strigimo priežastis , tai jai turit kokiu minčių padėkit
P.S strigo ir ant windows xp
VGA - ATI Radeon HD3850 512mb
RAM - 2GB
PSU - 400W
MB - ASUS P5V-VM DH
OS - win7
ir žodžiu yra problema, kad neveža žaidimu tokiu kaip : Css ar nfs carbon, nors laisvai turetu vežt be lago(jie stringa mažai fps). Aš atlikau keletą testų ir testai parodė kad su procesorium ir vga yra kaip ir viskas gerai(testavimo programos: OCCT,FurMark ir kitos). Tai galvoju kur dar gali būt žaidimų strigimo priežastis , tai jai turit kokiu minčių padėkit
P.S strigo ir ant windows xp
nuo kada pradejo cia taip darytis? gal kazka irasinejai ar pan, ar taip viena ryta ir viskas blogai?
Ryzen 7 5700X+PBO , MSI B450 Tomahawk, EVGA 3080 FTW3, Thermalright Macho rev.B, Kingston HyperX Predator RGB 2x8GB DDR4-3200, Corsair RM650X, NVME SX8200PRO 512GB, OCZ Vertex 4 128GB, Patriot Blast 480GB, Torrent Compact Case, AW3418DW
Tai , kad seniau kažkaip ir nežaidžiau naujesnių žaidimų , tai kažkaip ir neužkliūdavo, kad stringa , bet kažkaip paskutiniu metu norėjau pabandyt pažaist kažką įdomesnio , įsirašiau css ir žiūriu , kad labai jau lagina ir mažai fps , nors žaidimo sistemos reikalavimuose mano kompiuteris turėtų laisvai vežt ir nelagint.
na matai, turbut PC per silpnas. o tai kiek fps laiko pvz css viskas max, kokia reza?
Ryzen 7 5700X+PBO , MSI B450 Tomahawk, EVGA 3080 FTW3, Thermalright Macho rev.B, Kingston HyperX Predator RGB 2x8GB DDR4-3200, Corsair RM650X, NVME SX8200PRO 512GB, OCZ Vertex 4 128GB, Patriot Blast 480GB, Torrent Compact Case, AW3418DW
http://benchmarkextreme.com/Articles/CP ... is/P1.html
Imi ir skaitai. Kartais google reikia naudotis, pats pirmas link\'as
Imi ir skaitai. Kartais google reikia naudotis, pats pirmas link\'as