Sutinku, dabar 955be kaina yra labai patraukli, net praktiskai jei rinktis sistema nuo nulio tai tik amd, nes s775 tu negausi motinu padoriu.. Todel viskas cia ok del amd dabar perkant, jei taupant pinigus, gauni nebloga sparta ir t.t. Bet jei turi s775 motina nebloga p35//p43/p45 cipseto ir kuri gali atiduot 400fsb tai nemanau, kad apsimoka amd sistema irnktis, kaip glaima susirast, kad ir ta q6600 ir pasikeluis 3.6ghz naudotis pora metu.. Aisku ju yra deficitas lietuviai kaip visada laikys aukstesne kaina, bet tam yra ebay.. O del nauju cpu tai isvis cia mitai, as jau kiek metu laikau savaji q6600@1.45 v core ir jokiu problemu, aisku temp nevirsija 65c occt, o dar kiek pries mane naudotas neaisku kokiom salygom buvo. Tikrai nesuges, jei laikysi normalias temp, del amd neesu garantuotas, nes esu pats asmeniskai naudoja tik iki s754 laiku, aisku tenka paciupinet naujas sistemas surenkamas, bet ten oc nera aktualu.
[c] SarzzeR rašė:
Aš va nesenai pasiėmiau, AMD PII X4 955BE, o rinkausi irgi naują sistemą. Be to, nesu joks AMD fanboy ar pan. Nes apsvarsčiau ir Intel galimybes. Paprasčiausiai pas mane irgi ne pilni kuokštai pinigų. O kaip už 329Lt manau paėmiau tikrai neblogą variantą. Ir iš tikro ne svarbu, kad PII gal ir yra c2d lygio, bet naujo normalaus šios serijos CPU tikrai už tokią kainą vargu ar pavyktų kam gauti. Intel siūlo tik Core i3. Tai kažkaip man toks variantas nelabai tiko, juo labiau kai šiek tiek dirbu su kai kuriomis programomis. Be to, kai įsigysiu normalų cooler\\\\\\\'į, bus galima jį ir paOC\\\\\\\'inti, tada manau iš vis bus pasaka. O vėliau paimsiu ir kurį nors iš Bulldozer klasės procesorių. Tad visada reikia pasverti visus už ir prieš. [/c]