Problema su vaizdu
Nu dazniausia artifaktus matydavo kai jau mirsta vga (ausinimu reikeja pries tai pasirupin
). Bet esu mates ten zmones numusa daznius vaizdo plokstei sako kad padeda. Del ausinimo nezinau ar pades ziurint kaip meto. Man asmeniskai buvo kaskaidaise su senu 6600GT tai tiesiog nebeimanoma pazaist budavo ka nors bet nieko nezaidziant rodydavo normaliai tai keiciau as ja. Su GTX260 buvo ant vieno zaidimo keli pasimate artifaktai tai issivazliau, termo pasta persitepiau ir nukrito temp ir iki siolei nematyt artifaktu. Tai pirma siulyciau issivalyt persitempt pasta ir ar visur artifaktus meto ar ant kaikuriu zaidimu ar isvis tik kai daugiau apkrauta, temperaturas pastebek yra nebloga HWmonitor stebejimui.

Nu labai abejoju tada ar ausinimas geresnis padetu. Kaip jau sakiau maciau zmones numusineja daznius tipo padeda bet pats nebandziau gali pabandyt. Seip kiek zinau dazniausiai artifaktai buna kai jau kas nors blogai pradeda dirbt arba koks lydmetalis nuo karscio biski po cipu pakeite pozicija ir daba knisa prota. Nu nezinau vietoj taves bandyciau internete pasiknist su tuo grynai vga paieskot problemu. Kas be ko visokie driveriu pakeitimas, os perasymas (bet kazi a sitie isvis i nauda bus). O geriausia jei turi pinigo imk nauja zveri 

kazkada pries gerus pusantru metu pirkau club3d 9800 GT su zalman pasyviu ausintuvu http://www.acousticpc.com/images/a_zalm ... cooler.jpg pirkau mirusia, vien del parduodamo ausintuvo. For fun ymeciau ja y orkaite, atgijo prie ausintuvo pritvirtinau 120 mm coolery, imeciau broliui y kompa, polig siol veikia.
-
VGA senoka, ATI 4850 man jos per akis, nesu koks geimeris, kartais isimetu viena kita zaidima. O ausintuvas kainavo £32 su atsiuntimu. Aisku atsiras kometatoriu, kad nevertejo, geriau nauja korta. Apie tai irgi galvojau kokia HD7770 - apie £100. Bet tai bus kai visai senoji nudves, plius sis ausintuvas tinka 6 ir 7 serijai.