Atminties pradžiamokslis
Vos ne išvadintas debilu po įvykio, kuriame panaudojau terminą "paprastoji atmintis", nusprendžiau sukurti šią temą, kurioje bus parašyta, kodėl naudotas toks terminas. Yra du atminties tipai be jokių išimčių - Volatile ir Non-volatile. Volatile atmintį iš esmės sudaro darbinė atmintis, nes čia kalbama apie tokią atmintį, kurioje saugoti informaciją reikalinga energija. Non-volatile yra paprastoji atmintis, pas kurią informacija išlieka ir nebetiekiant energijos. Štai ir visa magija.
tai tipo tu sugalvojai ta atminti taip vadint ir dabar mes visi taip turim vadint ja ?
Ryzen 7700||Be Quiet Pure Rock 2||Asrock B650 PG Lightning||Asrock RX 6750 XT||Kingston 32GB 6000MHZ 36CL||WD Black SN770 1TB + Crucial P5 Plius 1TB + Crucial MX500 1TB + Seagate Skyhawk 3TB||Be Quiet system power 600W||Fractal Design Arc Midi R2||LG UltraGear 27GP850 + AOC 24G2U||Logitech PRO X Superlight||Logitech G610
Crunk>>>Ne, jūs ja vadinkit kaip tik norit, bet ir man pailikt teisę vadint taip, kaip noriu. Suprantu, šūdu Non-Volative atminties nepavadinsi, bet kiek kitaip - kodėl gi ne. Dar į Wikipedia link'ų naujienos pabaigoje primesiu, kad dingtų visos abejonės ir vualia, patenkintas tiek aš, tiek ir 0,5% nepatenkintų skaitytojų!
-
- newdiamond
as manyciau taip ir reikia rasyti.....kad visiems butu aisku....o ne troleibusa vadinti vielabraukiu....
Ryzen 7 5800x3D+Dark Rock 4|MSI 6700XT|Asus ROG Strix B550-A|G.skill Trident Z 2x8 Gb 3200 MHz CL16|m.2/SATA|Corsair RM650i|FD Meshify C TG|TUF VG27AQL1A|Pioneer VSX430-+Wharfedale Crystal CR-30.4|Rival3+Cougar 300K
-
-
Oho, pasirodo gerbiamas moderatorius ne tik bananais apmėtyt pagrasino, bet dar ir temą forume sukūrė, kad „visi“ suprastų jo sugalvoto naujadaro reikšmę
.
Lixteri, tu pabandyk tokį terminą panaudoti rimtesniame moksliniame darbe, kad ir ne tokiame rimtame diplominiame - būsi išjuoktas komisijos narių gynimo metu per visus galus
.
Blyn, man gal konkursą paskelbti alaus pakio laimėjimui, tam, kuris įrodys, kad Lixteris tai vienas ir tas pats SB? Nes nesąmonių muziejus šių dviejų veikėjų per daug identiškas. Anas irgi mėgdavo susigalvoti nuosavų perliukų savo rašliavoje ir paskui akis draskyti, kad kaip jis pasakė, taip ir turi būti
.
O dabar rimtai: „Ne, jūs ja vadinkit kaip tik norit, bet ir man pailikt teisę vadint taip, kaip noriu.“ - ne, tu NETURI teisės tos atminties vadinti taip, kaip tu nori, jeigu tu rašai (išverti iš užsienio kalbos) Naujienas ar kitokio tipo tekstus ne savo užrašų knygutėje ar kiemo draugui skype\'u. Čia ir išlindo gerbiamo rašytojo kol kas didžiausia problema. Pasidomėk, yra atitinkamas terminas kaip tą atmintį vadinti, o kad tu jo nežinai, tai tavo bėda
.
Beje, iš didelio rašto... Tavo „ aiškinamajame“ rašte, kiekviename sakinyje galima būtų raudonai pavinguriuoti už įvairias klaidas. Rašytojui taip rašyti nedera
.
P.S.
Ir gali dabar man duoti baną, kaip ir grasinai už tai, kad esi per mažai kompetentingas...

Lixteri, tu pabandyk tokį terminą panaudoti rimtesniame moksliniame darbe, kad ir ne tokiame rimtame diplominiame - būsi išjuoktas komisijos narių gynimo metu per visus galus

Blyn, man gal konkursą paskelbti alaus pakio laimėjimui, tam, kuris įrodys, kad Lixteris tai vienas ir tas pats SB? Nes nesąmonių muziejus šių dviejų veikėjų per daug identiškas. Anas irgi mėgdavo susigalvoti nuosavų perliukų savo rašliavoje ir paskui akis draskyti, kad kaip jis pasakė, taip ir turi būti

O dabar rimtai: „Ne, jūs ja vadinkit kaip tik norit, bet ir man pailikt teisę vadint taip, kaip noriu.“ - ne, tu NETURI teisės tos atminties vadinti taip, kaip tu nori, jeigu tu rašai (išverti iš užsienio kalbos) Naujienas ar kitokio tipo tekstus ne savo užrašų knygutėje ar kiemo draugui skype\'u. Čia ir išlindo gerbiamo rašytojo kol kas didžiausia problema. Pasidomėk, yra atitinkamas terminas kaip tą atmintį vadinti, o kad tu jo nežinai, tai tavo bėda

Beje, iš didelio rašto... Tavo „ aiškinamajame“ rašte, kiekviename sakinyje galima būtų raudonai pavinguriuoti už įvairias klaidas. Rašytojui taip rašyti nedera

P.S.
Ir gali dabar man duoti baną, kaip ir grasinai už tai, kad esi per mažai kompetentingas...