korpuso ir CPU tylus aušinimas
-
-
Pritariu daniukas21, kad vienų ventiliatorių mentelės kelia įkyrų triukšmą, kitų - varikliukų birbimas.
Tyliausias CPU aušintuvas iš mano girdėtų praktikoje ir dabar naudojamas yra Noctua NH-U9B SE2.
O dėl ištraukiančio šiltą orą iš korpuso Noctua nuvylė mane, naudoju Noctua NF-S12B FLX, kuris tylus tik ant mažiausių apsukų. O ant didesnių apsukų tiesiog OŠIA kaip už lango girdimas vėjas
Tad atsargiai su 12 cm ventiliatoriaus CPU aušintuvu iš Noctua, nebent esi girdėjęs jo darbą jau. Maniškis 92 cm 125W CPU aušino labai lengvai.
Tyliausias CPU aušintuvas iš mano girdėtų praktikoje ir dabar naudojamas yra Noctua NH-U9B SE2.
O dėl ištraukiančio šiltą orą iš korpuso Noctua nuvylė mane, naudoju Noctua NF-S12B FLX, kuris tylus tik ant mažiausių apsukų. O ant didesnių apsukų tiesiog OŠIA kaip už lango girdimas vėjas

Tad atsargiai su 12 cm ventiliatoriaus CPU aušintuvu iš Noctua, nebent esi girdėjęs jo darbą jau. Maniškis 92 cm 125W CPU aušino labai lengvai.
-
Ant saviskio zalman extreme vietoj suo juo buvusio originalaus uzdejau toki http://www.nxstek.com/NXS-nexus120mmrea ... asefan.htm, apie juos daug kas gerai atsiliepia, originalus gal ir tyliai dirbdavo bet birbdavo... sitas db sukasi ant 700rmp isvis negirdeti kad jis yra 
bet dar vienas parazitas yra asus hd7770 ventiliatorius reik ir ji keist...

bet dar vienas parazitas yra asus hd7770 ventiliatorius reik ir ji keist...
-
-
Korpusas 2011 metų, spalio mėn. pasirodęs. Čia grubiai tariant pirmi metai kai pradėjo eiti silent korpusai. Net sunku jam apžvalgą rasti. Manau korpusas sunkiai aušina, review aušinimas blogesnis nei mAtx korpusuose, taip pat garsas viršija 40 dBA. Naujesni tylūs korpusai yra gerokai patobulinti. Nors stock dBA daug maž pas visus panašus. Full load turėtų būt 32-36 dBA. Ventiliatoriai tau nepadės. Jie tik srauto duos - viską ką jie padarys, tai tik kelis laipsnius nuims. Šiaip geri yra Antec Two Cool 140mm. Galima rasti pigiai - http://geizhals.de/eu/antec-twocool-a-0 ... 87030.html Balticmart sakė gautų už 55 Lt, o čia su siuntimu už pusę kainos (žinoma ne vienas). Pats renkuosi šiuo metu tai ir rašau čia tau vėjus iš apžvalgų darytų kelias savaites
Pravalyk dulkes, pertepk CPU su pasta. Temepratūros gal sumažės, bet ne garsas.
Be to tavo žodis "tyliausias" yra labai abstraktus reikalas - ar spartini cpu, ką dirbi su pc, kiek dažnai load, full load ir pan.
Mano senukas antec two hundred dabar perteptas, pravalytas dirba gerokai tyliau ir temperatūros nukrito.

Be to tavo žodis "tyliausias" yra labai abstraktus reikalas - ar spartini cpu, ką dirbi su pc, kiek dažnai load, full load ir pan.
Mano senukas antec two hundred dabar perteptas, pravalytas dirba gerokai tyliau ir temperatūros nukrito.