Atejo laikas mano kompiuteriui atsinaujinti, strigo, oziavosi, o galu gale atsibodo ir truko kantrybe, tad nusprendziau kad reikia kreiptis i suprantancius pagalbos.
Seno kompiuterio komponentai : H61MU-E35 motinine, GeForce 2gb ddr5 GTX950oc, Kingston 120GB 300v, Intel i3 2120, 2tb hhd (tiksliai nezinau koks, bet veikiantis), DDR3 2x4gb RAM. Baisiausias stabdis mano nuomone pocesorius ir motina, beto nesu tikras bet tikriausiai buvo prastai sujungti RAM, nes kaip veikdavo kompas rodydavo tik 4gb visad...
Taigi prie reikalo, i mano senaji pc pries mazdaug metus buvo ideta nauja vaizdo plokste, 2gb ddr5 GTX950oc, ir ssd Kingston 120gb 300v. Visa kita kas aplinkui noreciau pakeisti, t,y procesorius, motinine ir t.t
Dirbu daug su photoshop, illiustratorium, kartais buna malonu isijungti koki nors nauja zaidima, ir tikrai noretusi kad jis veiktu be "laggo".
Nenoreciau dalims isleisti daugiau nei 500, butu puiku ir sutilpti i dar mazesne suma

Jei apskritai del ko nors klystu, ka cia parasiau, ar turit geresniu minciu kaip viska padaryti GERAI, prasau reiskit nuomone

Aciu padejusiems, jei ko nors nenurodziau svarbaus, rasykit, atsakysiu!