Blemba čia ko toliau su šituo reikalu tuo daugiau medžių kaip įmiška gilyn einant

Stipena jau pradedu suprasti mano planą xuliganąStipena wrote: ↑2017-06-14 23:48Kaip suprantu tu nori tą patį PC naudoti tiek miningui su 10xHDD tiek miningui su GPU bei žaidimam. Iškart nerekomenduoju. Aišku galima, bet nerekomenduoju, nes nuo 4 GPU dirbančių pastoviai 100% kambaryje bus žiauriai karšta + didelis triukšmas. Korpuso dangčiai turės būti nuimti arba išvis 3 GPU kabinamos per PCIe riser kortas už korpuso ribų kad mažiau kaistu. Na variantas tik tada jeigu turi kondicionierių namie ir miegi kitam kambaryje nei rasis PC tada taip - gali naudoti viską viename.
Tu atsakymus skaitai forume ?UltimatePWR wrote: ↑2017-06-14 22:26Ifeel you nieko aš netrolinu. 1080ti pačios geriausios ant Zcash mining. Viena 1080ti daro 700h/, per mėnesį čia 250usd atmetus jau elektrą lieka. Ant praktiškai visų kitų cryptocurrencies radeonas duoda gazo, bet ne ant zcash. Tai aš as nesuprantu kaip tada ten stovi pvz 7x gpu ant kokio btcpro mainbordo ir vistiek visos gpu normaliai duoda gazo, jei sakai, kad 3 ar 4 gpu jau praktiškai nulis. Aš tik klausiu, nes man reikia žinoti.
Išvis aš pasimetęs dabar, kaip žmonės sujungia 5-7gpu ant vieno boardo ir viskas gerai puikiai mainina ir t.t nebesuprantu nieko, tai duoda tie pcie lanes išvis kažką ar čia vos vos kažkas pasikeis tik? kiek viena gpu tarkim 1080ti paima šitų lanes ? kas būna kai jų tiesiog trūksta? ta prasme stringa pc ar tiesiog papildomos gpu ar device'ai vos performina?
Galesi man parduoti 1080ti kai nebereikesUltimatePWR wrote: ↑2017-06-14 23:04Aš niekam kitam jų nenaudosiu, nebent tik parduosiu kažkada ir tiek. Žaidimams man vienos pilnai užtenka.
Tai gali būti, kad pc lagina kai trūksta šitų lanes ar tiesiog device'as/device' ei lėčiau performina bet tokio kaip lago nėra?
Ir aš porą paimsiu. Tik nesudegink labainewdiamond wrote: ↑2017-06-15 08:11Galesi man parduoti 1080ti kai nebereikesUltimatePWR wrote: ↑2017-06-14 23:04Aš niekam kitam jų nenaudosiu, nebent tik parduosiu kažkada ir tiek. Žaidimams man vienos pilnai užtenka.
Tai gali būti, kad pc lagina kai trūksta šitų lanes ar tiesiog device'as/device' ei lėčiau performina bet tokio kaip lago nėra?![]()