P.S. ar tau verta mininti su 14MH/s? atskaičiavus elektros sąnaudas ar nesigauna taip kad uždirbi apytiksliai nieko?
Kaip ir rodo kad ala kažkiek apsimoka https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... erkWh=0.12Stipena wrote: ↑2017-07-25 11:37Jeigu darei pagal instukcija ir minini į ethermine.org tai kam tada pasirinkai nanopool?Šiaip gali persivest tą prikasta suma iš ethermine.org tiesiog pasikeisk nustatymuose suma į 0.05 eth. O toliau jau gali mininti į nanopool tik pasižiūrėk nanoppol tinklapyje kokį epool įrašyt reikia.
P.S. ar tau verta mininti su 14MH/s? atskaičiavus elektros sąnaudas ar nesigauna taip kad uždirbi apytiksliai nieko?
Atsirado pas mane GTX 1060 6GB, vietoi žadėtos antros GTX 1050Ti Low profile. Abi pakliuvę su Samsung atmintim, gal pas MSI kitokios ir nėra?nemesis wrote: ↑2017-07-25 13:03Kaip ir rodo kad ala kažkiek apsimoka https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... erkWh=0.12Stipena wrote: ↑2017-07-25 11:37Jeigu darei pagal instukcija ir minini į ethermine.org tai kam tada pasirinkai nanopool?Šiaip gali persivest tą prikasta suma iš ethermine.org tiesiog pasikeisk nustatymuose suma į 0.05 eth. O toliau jau gali mininti į nanopool tik pasižiūrėk nanoppol tinklapyje kokį epool įrašyt reikia.
Sistemėlė valgo 102W. Galvoju antrą 1050Ti dar pajungti.
Su Afterburner nustatyk 1060: power limit 65, core +140, memory 800-900. Bent pas mane taip. Ir aišku pakoreguok fan curve kad temp laikytusi ties ~ 50 laipsnių. Priedo Start bat failiuke po "epsw x" gali dadėti porą nustatymų claymore mineriu "-ttli 75 -tstop -82", tik be kabučių aišku. Čia tam atvejui jeigu sufeilintu fan'ai ar šiaip kas, tokiu atveju perkaitinėjant bandytų mažinti minerio intensyvumą pasiekus 75 laipsnius, o ties 82 išjungtų minerį. Kartą buvo man sufeilines GPU BIOS tai fan išsijungėm gerai kad turėjau nusistatęs jog išsijungtų minerisnemesis wrote: ↑2017-07-27 21:40Atsirado pas mane GTX 1060 6GB, vietoi žadėtos antros GTX 1050Ti Low profile. Abi pakliuvę su Samsung atmintim, gal pas MSI kitokios ir nėra?nemesis wrote: ↑2017-07-25 13:03Kaip ir rodo kad ala kažkiek apsimoka https://www.cryptocompare.com/mining/ca ... erkWh=0.12Stipena wrote: ↑2017-07-25 11:37Jeigu darei pagal instukcija ir minini į ethermine.org tai kam tada pasirinkai nanopool?Šiaip gali persivest tą prikasta suma iš ethermine.org tiesiog pasikeisk nustatymuose suma į 0.05 eth. O toliau jau gali mininti į nanopool tik pasižiūrėk nanoppol tinklapyje kokį epool įrašyt reikia.
Sistemėlė valgo 102W. Galvoju antrą 1050Ti dar pajungti.
MSI GTX 1060 6GB OC +800 memory, 23+ MH/s
MSI GTX 1050Ti 4GB Low Profile +980 memory, 14+MH/s
Bendras score 37+ MH/s
Energijos suvartojimas pakilo nuo 102W iki 280W (kompiuteris kompiuteris, reiktu undervoltinti)
Antivirusinė?
Statyčiau už Stipenos variantą.
Skelbiu.lt ir visiškai atsitiktinai, užeinu į skelbiu puslapį lipdamas laiptais - skelbimas prieš 2 minutes įkeltas (https://m.skelbiu.lt/skelbimai/geforce- ... 27701.html), 0 parodymų, paskambinu, susitariu atvažiuot po valandos, išima skelbimą per 6 min po įdėjimo, po manęs dar 8 skambino sakė...
Bad idea mate. Pagal mane su tais ventiliatoriais tu sukuri du srautus kurie stumia vienas kitą. Bent jau viršutinė GPU bando pro korpuso šoną išstumti orą, o tu su ventiliatoriais jį bandai pūsti atgalnemesis wrote: ↑2017-08-02 22:29Na o pas mane situacija tokia, kad skelbimuose užmačiau 1070 ASUS STRIX gaming ir nesusilaikiau nenusipirkęs už 300EUR. Sakyčiau pasisekė labai. Tai kasu su 1060 + 1070 (+800mem ir +700mem, abi po 65% power) 23MH/s + 31MH/s - Energijos valgo 275W. Turėtų Corsair TX650 pavežti ir ryt ateiti vienas mineris, tai ir 1050 ti vėl į rigą grąžinti mėginčiau
Ir turbūt pasieksiu lubas, nors motininėje dar du liktų laisvi pci express x1 bet korpuse vietos jau nebelabai...
Į batraištį ir savadarbį aušinimą nekreipkit dėmesio, bet labai padeda
![]()
Apatinės 1060 - 50C prie 50% FAN, viršutinės 1070 - 50C prie 50% fan, pavedžiojus termometrą ant viršutinės backplate rodo 45-50C (apatinė backplate neturi ir sunku prieiti).Stipena wrote: ↑2017-08-02 23:56Aišku paskutinė GPU surenka visų prieš ją esančių GPU jau "pakaitintą" orą ir tas savaime suprantama turi įtakos daug. Neturiu infra red termometro kad patikrinti skirtumus tarp backplate, bet palietus ranka ant paskutiniosios GPU neina išlaikyti rankos, degina pirštus, o kitos nors ir karštos bet rankas gali laikytKai turėjau sistemą naudojau papildomą ventiliatorių tai backplate aušinosi normaliai
Šiaip tau siūlyčiau visgi naudoti riser card'us jei jau naudosi 3 GPU. Aš asmeniškai tarp GPU palikau 5cm tarpą, taip nuo vieno maitinimo laido galima pajungti dvi GPU, be to ir aušinasi geriau nei korpuse su ~3cm tarpu.
![]()