Gpu su 8pin maitinimu. Lengvai flashinasi į RX 580. Neturi jokių coil whine.
Technews nariams atiduosiu už 230

https://www.skelbiu.lt/skelbimai/asus-s ... 24131.html
PARDUOTA

Šį kartą AMD buildas pakirto
Toks jau aš.. Tai žmonas, tai meilužes ( AMD ) , metu lauk
Per mažas įdirbis dar su Ryzen. labai daug visokių kabliukų. Dėl Radeon nieko blogo neturiu prieš, bet kiek galima normalių Vega kainų laukt ir padoraus aušinimo. Kol kas planuose 8700k + 1080. Jei iki to laiko išeis padori Vega, manau atsisakysiu Nvidia.acceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 21:16galvojau gal rezervuotis, bet pamaciau Varle.LT tai ne aciu ;/
nenoriu tureti daugiau reikalu su ta imone ypac kad miestelyje kuriame gyvenu ju filiale sudmaliu idarbinta yra o fracizes budu dirbancios imones direktorius elektronikos prekybos srityje irgi ne geriausiai pagarsejes.
vienas is smulkesniu pirkiniu varleje internetu atsiimant shop'e garantinio metu buvau du men paliktas nezinomybeje ir dar bandyta visaip isvengti garantinio aptarnavimo. patirtis asmenine prasta. manau kad suprantama.
manau palauksiu kol zmoniskai kainos kris ir pasiimsiu kokia rx580 sapphite nitro+ ar nitro+ special edition, ar gigabyte aorus rx580/msi gaming X'a is skytech ar pan.
beje del ko isduodi amd del intel+ nvidia ?
norisi coffee lake su 1080ti?
uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatytiAndria wrote: ↑2017-10-21 22:00Per mažas įdirbis dar su Ryzen. labai daug visokių kabliukų. Dėl Radeon nieko blogo neturiu prieš, bet kiek galima normalių Vega kainų laukt ir padoraus aušinimo. Kol kas planuose 8700k + 1080. Jei iki to laiko išeis padori Vega, manau atsisakysiu Nvidia.acceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 21:16galvojau gal rezervuotis, bet pamaciau Varle.LT tai ne aciu ;/
nenoriu tureti daugiau reikalu su ta imone ypac kad miestelyje kuriame gyvenu ju filiale sudmaliu idarbinta yra o fracizes budu dirbancios imones direktorius elektronikos prekybos srityje irgi ne geriausiai pagarsejes.
vienas is smulkesniu pirkiniu varleje internetu atsiimant shop'e garantinio metu buvau du men paliktas nezinomybeje ir dar bandyta visaip isvengti garantinio aptarnavimo. patirtis asmenine prasta. manau kad suprantama.
manau palauksiu kol zmoniskai kainos kris ir pasiimsiu kokia rx580 sapphite nitro+ ar nitro+ special edition, ar gigabyte aorus rx580/msi gaming X'a is skytech ar pan.
Kas liečia garantinį aptarnavimą, su kuriom parduotuvėm problemų nėra? Man su 1a tiek vargo buvo, kad geriau neklauskTopo Centre pirkta planšetė, garantiniam lankėsi 5 kartus ( 1 kartą nerado gedimo paėmė 20 eurų už bereikalingą tikrinimą. Vėliau nuvežus dar kartą, pinigus gražino, bet planšetės padoriai taip ir nesutvarkė).
Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatytiAndria wrote: ↑2017-10-21 22:00Per mažas įdirbis dar su Ryzen. labai daug visokių kabliukų. Dėl Radeon nieko blogo neturiu prieš, bet kiek galima normalių Vega kainų laukt ir padoraus aušinimo. Kol kas planuose 8700k + 1080. Jei iki to laiko išeis padori Vega, manau atsisakysiu Nvidia.acceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 21:16galvojau gal rezervuotis, bet pamaciau Varle.LT tai ne aciu ;/
Kas liečia garantinį aptarnavimą, su kuriom parduotuvėm problemų nėra? Man su 1a tiek vargo buvo, kad geriau neklauskTopo Centre pirkta planšetė, garantiniam lankėsi 5 kartus ( 1 kartą nerado gedimo paėmė 20 eurų už bereikalingą tikrinimą. Vėliau nuvežus dar kartą, pinigus gražino, bet planšetės padoriai taip ir nesutvarkė).
bet siaip UAB fragas garantinis aptarnavimas isties greitas kai preke pridaviau pats i servisaICT buvo. po savaites jau nauja buvo atsiimta per kurjeri.
parduotuves aptarnavimas tiek vietoje lankantis tiek el. pastu susirasinejant isties malonus.
man sentimentai, kaina+ freesync taip graziai atrodytu enablintas ant mano monoAndria wrote: ↑2017-10-21 22:43Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatytiAndria wrote: ↑2017-10-21 22:00
Per mažas įdirbis dar su Ryzen. labai daug visokių kabliukų. Dėl Radeon nieko blogo neturiu prieš, bet kiek galima normalių Vega kainų laukt ir padoraus aušinimo. Kol kas planuose 8700k + 1080. Jei iki to laiko išeis padori Vega, manau atsisakysiu Nvidia.
bet siaip UAB fragas garantinis aptarnavimas isties greitas kai preke pridaviau pats i servisaICT buvo. po savaites jau nauja buvo atsiimta per kurjeri.
parduotuves aptarnavimas tiek vietoje lankantis tiek el. pastu susirasinejant isties malonus.tokio kalibro plokštės šiaip ne itin ir genda. Keista, kad susidomėjimas mažas. Nvidia fanboy visi
![]()
Na jo freesync gėris. reikia gal kiek ilgiau palaikyt, gal atsigaus ethereum ir vėl Radeonų kainos iki lubų šoktelsacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:48man sentimentai, kaina+ freesync taip graziai atrodytu enablintas ant mano monoAndria wrote: ↑2017-10-21 22:43Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38
uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatyti
parduotuves aptarnavimas tiek vietoje lankantis tiek el. pastu susirasinejant isties malonus.tokio kalibro plokštės šiaip ne itin ir genda. Keista, kad susidomėjimas mažas. Nvidia fanboy visi
![]()
)
beto apie boost clockus ir oc;inima ar rysku factory oc man realiai nera svarbu, tesinori padorios base clock performance.
tikiuosi, kad neAndria wrote: ↑2017-10-21 22:51Na jo freesync gėris. reikia gal kiek ilgiau palaikyt, gal atsigaus ethereum ir vėl Radeonų kainos iki lubų šoktelsacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:48man sentimentai, kaina+ freesync taip graziai atrodytu enablintas ant mano mono)
beto apie boost clockus ir oc;inima ar rysku factory oc man realiai nera svarbu, tesinori padorios base clock performance.Bet šiaip G-Sync man labiau patiko. Žinoma ir kaina už tai atitinkama
![]()
Taip męs už nVidia the way it's meant to be playedAndria wrote: ↑2017-10-21 22:43Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatytiAndria wrote: ↑2017-10-21 22:00
Per mažas įdirbis dar su Ryzen. labai daug visokių kabliukų. Dėl Radeon nieko blogo neturiu prieš, bet kiek galima normalių Vega kainų laukt ir padoraus aušinimo. Kol kas planuose 8700k + 1080. Jei iki to laiko išeis padori Vega, manau atsisakysiu Nvidia.
![]()
Kada 1080ti SLI pamatysim geriau sakykkoloniukas wrote: ↑2017-10-21 23:31Taip męs už nVidia the way it's meant to be playedAndria wrote: ↑2017-10-21 22:43Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38
uzsisakius superlux hd330 is 1a.lt man pradejo issiknisineti kad jie privalo nustatyti gedima o ne servisas ir as pats negaliu pristatyti pvz i kaune esancia servisaICt kai i vilniu nuvykti man uztruktu kur kas ilgiau ir brangiau nei i kauna.. na panasi situacija su playpro.lt jie internetu perkant labai nenoriai nori leisti i servisa paciam gabenti ir praso pas juos pristatyti is anksto kaip teigia "is jusu neims kitu atveju todel mes privalome pristatyti sugedusia preke" na o pirkus tiesiogiai is ju shopo ja servisas graziuoju paeme. tai sunku ir tiketi. manau reiks jeigu bus gedimas rizikuoti paciam pristatyti
![]()
![]()
"never stop evolving" yra blogai ?koloniukas wrote: ↑2017-10-21 23:31Taip męs už nVidia the way it's meant to be playedAndria wrote: ↑2017-10-21 22:43Čia ir esmė, kad su visais pardavėjais problemų kyla, tai manau neverta per daug sureikšmintacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 22:38
![]()
![]()
Šeip jau stovi antra dėžutėje, dar neišpakuotaAndria wrote: ↑2017-10-21 23:41Kada 1080ti SLI pamatysim geriau sakykAr teks dvi Vegas man įsidėt paraginimui?
![]()
Nu neblogai, bet matai man žalia spalva labiau patinka, dėl to nvidia ir pasirinkauacceleration7817 wrote: ↑2017-10-21 23:55"never stop evolving" yra blogai ?![]()
![]()
idomu kieno driveriai geriau palaikomi kai isleidziama nauju ploksciu generacijos serija![]()
![]()
kazkas palaikantis fine wine technologija![]()
![]()
koloniukas wrote: ↑2017-10-22 00:54Šeip jau stovi antra dėžutėje, dar neišpakuotaKai laiko atsiras reikėtų pabandyti pajungti. Nors gal ne, palauksiu tavo vegų
![]()
Tai jau taip greit pasveikai?Andria wrote: ↑2017-10-22 01:18koloniukas wrote: ↑2017-10-22 00:54Šeip jau stovi antra dėžutėje, dar neišpakuotaKai laiko atsiras reikėtų pabandyti pajungti. Nors gal ne, palauksiu tavo vegų
![]()
![]()
![]()
Ne... aš jau ne maniakas. pakaks ir 1080/ 1x Vega.