IFeelYou wrote: ↑2017-10-27 22:38
Na nežinau, kažkodėl atrodo kad tu nesėkmingas arba kažką su technika blogai darai. Turejau Razer DeathStalker - puiki klaviatūra buvo. Kadangi norėjau kažko panašaus į mechaninę - nusipirkau Razer Ornata. Iki dabar naudojuosi - puikiai veikia, niekas ten nekliba, nejuda, neatsilupinėja. Draugas jau 3 metus turi Razer Mamba - apart nedidelio pasitrynimo - jokių problemų. Techniką reikia prižiūrėt. Ir gerbt.
Mano patirtis su Razer visiskai priesinga: pirkau Deathstalker Essential ir Chrome (darbui + namams) ir Abyssus peliu pora, tik skirtingu kartu. Negaliu sakyti, kad patys daiktai blogi, bet ju kaina yra totaliai neatitinkanti kokybes. Viskas jauciasi padaryta pigiai, plastmase pigi, paemus i rankas jausmas lyg butu Logitech'o low end'as, "popierines klaviaturos" jausmas. Pas Essential simboliai klijuoti kaip pas koki Trust'a uz 7EUR, nors kaina kaip ir virs 50. Chromos kondikai pradejo cypti neseniai, jei apsvietimas ijungtas. Tai man, kaip fanless PC naudojanciam, tas ziauriai jauciasi - teko ardyt, pust keliais sluoksniais laku, deti garso izoliacija ant PCB ir vistiek dar kazkiek girdisi

Nezinau, gal cia tik man taip "pasiseke", bet kolkas susidariau ispudi, kad Razer stuff'as yra ziauriai overpriced kokybes prasme, ir iki kazkokio lupeninio Thermaltake mechanical seniau pirkto daikto jiems toli toli sia prasme. Galbut ju "arkliukas" yra soft'as (kurio as nenaudoju), bet pati aparatura man asmeniskai yra no go
Zodziu apibendrinius - jeigu kaina butu -2-3x sakyciau viskas ok. Aisku cia tik mano asmenine nuomone, kas turite ir dziaugites siais daiktais nepriimkit to kaip izeidimo ar "stumimo".