Prie ko čia tas "gaming-tipo" kurį tu visur akcentuoji. Aš pirkau ne dėl jokio gaming tipo, nes žaidimų nežaidžiu.acceleration7817 wrote: ↑2017-12-07 20:56ta pati sakytum isleides 200euru "Gaming sound card'ui ir papildomai tiekpat gaming headset'ui" isigijes 100+ euru ausines ir ~100euru profesionalu xlr mic'a su audio aparatura juos isnaudoti ne gaming tipo ?IFeelYou wrote: ↑2017-12-07 20:46Nežinau iš kur tu čia trauki šitas nesąmones bet man elementariausias Asus Xonar už 29 eur iš Skytech yra daug daug kartų geresnis už bet kokį Realteką, nepriklausomai nuo jo codecų, kadangi visi jie vienodai šūdini.acceleration7817 wrote: ↑2017-12-07 20:34
zemos klases soundblaster/xonarai prastesni negu ALC'as
beto kreivi driveriai privercia useri rinktis realtek;a negu rinktis asus xornar iki kokiu 60euru xonar/soundblaster tiesiog pinigu taskymas. ALC su standartizuotas audio codec'as ima virsu hands down. ne as nejuokauju. yra viskam ribos net ir "Gaming sound card'ams". realtek ypac geresniu codec'u labai competitive kas nori elementarios sound card is ju higher end serijos.
suprantama, tu sumokejai 100euru, o uz 40-70euru ar maziau tiesiog nera fuss'o toki daigta pirkti. pigus slamstas ir dar mokama uz brand'a.
Pas mane Realtek ALC1150 su ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC net nėra ką lygint su SoundBlasteriu. Tas pats kas Celeroną su i9 lygintum.
Tu iš vis bent klausei ką nors per SoundBlaster Z ar Xonar ar tik internete skaitei? Užsidėk normalias ausines bent jau iš 300-500 eurų klasės, pasileisk .FLAC failą, o ne youtube muzikytę ir tada palygink ALC su normalia garso korta
Praktiškumas yra gerai, tik dalis "praktiškų" žmonių save teisina ir įsivaizduoja kad nusipirkę low-endą turi tokią pačią kokybę kaip high-end'as, nes jis atseit dėl vardo. Nu nėra taip. Tai yra bandymas save įtikint.
is dalies mokama vien uz tittle ir tai, kad parasyta "gaming". kai uz ta pacia arba labai panasia suma gali isigyti profesionalia aparatura ir aksesuarus kurie kokybe daugybe kartu pralenks "gaming audio gear'a". o ant zaidimu bus dar geriau negu "gaming grade" hardware.
galetume gincytis ir gincytis. bet as nemanau, kad tavosios beats tiek geros uz ta suma kuria uz jas paklojai nes yra kur kas geresniu ir pigesniu wireless variantu neziurint tavuju ausiniu specifikaciju kaip pliuso.
p.s. as ne visada remiuosi specifikacijomis rinkdamasis preke
man dizainas turi buti toks, kad as galeciau daryti isorinius pakeitimus pvz, pasikeisti lengvai ju padukus ir t.t. i tai ka noriu naudoti -"praktiskas zmogus" termino supratimas kuris bent mano nuomone turetu buti arti to.-viskas paprasta, lengvai ir elementariai modifikuojama pagal zmogaus poreikius, nemanau kad pirkdamas profesionalias ausines muzikai/dj'ingui skirtas del gamingo noretum sudetingai keiciamu headband'u akg ant open/semi open headphone;u realiai jie duoda ne itin kokybiskus leather foam;o padus. nors jie zmones galba kad ganetinai kokybiski, taciau mano nuomone patogumo atzvilgiu kokybes truksta. rinkciausi nestandartinius veliurinius arba leath/velour foam'o hibridinius hifi man pad;us ant tu ausiniu.
SoundBlaster Z/Xonar/STX yra tiesiog geresnės garso kortos už bet kokią šiuo metu esančią integruotą garso kortą ir tiek. Čia yra faktas. Tas matosi iš specifikacijų. Pažiūrėk dB SNR, pažiūrėk sample rate, palygink headphone amplifiers ir nebereikės tuščiai diskutuot ir įrodinėt ko nėra. Kitas dalykas jeigu tu tiesiog neatskiri garso kokybės. Bet čia jau ne garso kortos problema...
O gaming ar ne gaming tai yra software efektai, kuriuos gali užsidėti per progamėlę ir daugumoje yra nei reikalingi kažkam nei naudojami apskritai.