„AOC Agon AG271QG“ – tinka viskam

Intro

Pažengę žaidėjai ir kompiuterių entuziastai jau seniai nepasitenkina 60 Hz monitorių atnaujinimo dažniu, todėl kuriamos daug spartesnės panelės, kurios dabar pasiekia ir 240 Hz. Gaila, kol kas tokio greičio panelės išbandyti neturime galimybės. Bet nenusiminkite, nes pas mus atkeliavo „AOC AG271QG“ monitorius, priklausantis „Agon“ serijai, o tai reiškia, kad jis pritaikytas žaidėjams. Jis gali pasigirti 165 Hz atnaujinimo dažniu ir 1440p raiška. Jei jums to negana, jis dar palaiko „nVidia“ „G-Sync“ technologiją ir turi 27“ IPS panelę. Kaip žinia, 27“ monitorius su 1440p raiška dabar laikomas kone optimaliu populiariausioms užduotims: žaidimams, naršymui, teksto rinkimui ir t.t.

Kaip visa tai sekasi atlikti „AOC AGON AG271QG“, pamatysite apžvalgoje.

13 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Kokius 200€ g-sync prisimeta ?

  2. Neveris parašė:

    Tai cia ir beda,kas tinka viskam,netinka niekam 🙂 siaip gal ultrawide geriau geiminti 🙂

  3. Minde parašė:

    Kiek skaiciau windozu sriftas ant AHVA matricos prasciau atrodo. Pats monitorius atrodo patraukliai.

  4. ziogzzz parašė:

    Pats jau kaip metai sedziu su ASUS PG279Q – sie monikai beveik identiski butu, dabar tikrai nesisesciau prie 60 hz monitoriau ir kuris neturi G-sync. ir siaip 27″ 1440P pats tas. Taip ir as vargau su backlight bleed, bet gavau modeli kuris buvo kokio norejau.

    to Minde, jau senai G-sync virs 90 hz monitoriai pardavinejami, tai sis jok nestebuklas, tiek kad uz asus 100 EUR pigesnis. Turejau ir ACER XBZ271 -165 hz gsync, valdymas totalus gaidys, o ASUS valdymas superinis, nes as spalvas zaidimam ir browsinimui keiciu, pagal profili, o jie ten patogiai ir greita su dzoistiku valdosi.

  5. Le_Karl parašė:

    as galvoju apie 3440×1440 ultrawide, bet LT parduotuvese labai mazas pasirinkimas ir kaina didele. ir praktiskai visi 60 Hz

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.