Info:
- CPU: 4.7 GHz @ 1.18V (Prime95 ~75-80 °C),
- GPU: +60 MHz GPU Boost Clock ir +200 MHz Memory Clock,
- RAM: savaime suprantama, kad sukasi XMP režimu (3200 MHz / 14-14-14-34).
Sunku pasakyt kaip yra, labai labai daug testų peržiūrėjau, labai daug review perskaičiau, labai daug skaičiavausi kaip kas. Realiai iš AMD vienintelis CPU kuris domino aišku buvo 1950X, tačiau jis brangesnis, reikėtų keisti aušinimo sistemos CPU blocką (o dabar pritaikysiu savo), taip pat prastokas suderinamumas su didelės spartos RAM, o norėčiau atsinaujinti į DDR4 4133 ar kažką panašaus ir pagrindinis dalykas... koloniuko 8700k rezultatai. Vis dėlto taktinis dažnis daugelyje benchmarkų yra pagrindinis veiksnys :/ Single core 1950X tikrai nedidelis...
Parodyk ką AMD siūlo dvigubai pigiau už 7900X spartą
Geras pastebėjimas. Updatus visus išjungiau visais įmanomais būdais, jeigu reikės užblokuosiu su Kaspersky
ka tu ten tiek skaiciavai ir skaitei, jeigu po puses metu vel keisiIFeelYou wrote: ↑2018-01-17 14:08Geras pastebėjimas. Updatus visus išjungiau visais įmanomais būdais, jeigu reikės užblokuosiu su KasperskyJeigu vis tiek atsisiųs - uninstaliuosiu. Dėl BIOS update Rampage Apex išėjo kiek anksčiau nei tos nesąmonės, tai manau pavyks downgradint. Nors įtariu kad gamintojai dar nespėjo atnaujint motininių, nes vis tiek jos sandėliuose stovi gan ilgokai, ypač iš X299 serijos...
Tai turi ten daug jie tų minusų. Šiaip pagrindinis dalykas kurį matau tai kaip jau ir daug kur buvo minėta - X299 VRM kaitimo problemos. Dėl to ir pirkau Apex, kadangi ji buvo išgirta Der8auer, o jis man didelis autoritetas. Ten išspręsta VRM problema.ZeroFM wrote: ↑2018-01-17 18:08https://www.youtube.com/watch?v=i_2YzZAOOLU dar vienas minusas į intel daržą
Aš greit skaitaunewdiamond wrote: ↑2018-01-17 17:09ka tu ten tiek skaiciavai ir skaitei, jeigu po puses metu vel keisiIFeelYou wrote: ↑2018-01-17 14:08Geras pastebėjimas. Updatus visus išjungiau visais įmanomais būdais, jeigu reikės užblokuosiu su KasperskyJeigu vis tiek atsisiųs - uninstaliuosiu. Dėl BIOS update Rampage Apex išėjo kiek anksčiau nei tos nesąmonės, tai manau pavyks downgradint. Nors įtariu kad gamintojai dar nespėjo atnaujint motininių, nes vis tiek jos sandėliuose stovi gan ilgokai, ypač iš X299 serijos...
![]()
Maniau, kad tik vaikystėje užsiminėjai bitcoin'ais.IFeelYou wrote: ↑2018-01-17 19:40Aš greit skaitaunewdiamond wrote: ↑2018-01-17 17:09ka tu ten tiek skaiciavai ir skaitei, jeigu po puses metu vel keisiIFeelYou wrote: ↑2018-01-17 14:08
Geras pastebėjimas. Updatus visus išjungiau visais įmanomais būdais, jeigu reikės užblokuosiu su KasperskyJeigu vis tiek atsisiųs - uninstaliuosiu. Dėl BIOS update Rampage Apex išėjo kiek anksčiau nei tos nesąmonės, tai manau pavyks downgradint. Nors įtariu kad gamintojai dar nespėjo atnaujint motininių, nes vis tiek jos sandėliuose stovi gan ilgokai, ypač iš X299 serijos...
![]()
Skaičiavau kiek viskas kainuos ir kokį spartos prieaugį gausiu
Išvada: kainuos daug, spartos prieaugio mažai... Nu bet Bitcoinai pagelbėjo šiuo klausimu
![]()
Aplinka privertė nusipirkti IOTA prieš kokį mėnesį ir parduot beveik dvigubai brangiau. Aišku tai tiesiog sėkmė.daimonass wrote: ↑2018-01-17 20:31Maniau, kad tik vaikystėje užsiminėjai bitcoin'ais.IFeelYou wrote: ↑2018-01-17 19:40Aš greit skaitaunewdiamond wrote: ↑2018-01-17 17:09
ka tu ten tiek skaiciavai ir skaitei, jeigu po puses metu vel keisi![]()
Skaičiavau kiek viskas kainuos ir kokį spartos prieaugį gausiu
Išvada: kainuos daug, spartos prieaugio mažai... Nu bet Bitcoinai pagelbėjo šiuo klausimu
![]()
Direct-die arba no ballzIFeelYou wrote: ↑2018-01-17 12:59Parodyk ką AMD siūlo dvigubai pigiau už 7900X spartąAš turbūt praleidau kažką. Single Core net iš tolo nėra nieko, o tas man svarbu, nes multi-core turiu Dual Xenon. O pagal branduolius žiūrint tai nebent 1920X/1950X, bet jie nėra dvigubai pigesni, o reikėtų pirktis naują CPU blocką taip kad kaina būtų arba tokia pati arba brangesnė.
Dellid jau laukia savo eilės:
![]()