gal koks rimtas overclockeris galėtų atsiųsti (aišku kad atsiųsiu atgal) CPU delid kit kuris tiktų X299 socket'o CPU? Arba parduoti?
Aš galiu nusipirkti iš Ebay, bet labai jau ilgai eis. CPU naujas turėtų greičiau pareiti

Biški praėjo
Tai ten kokį 8700 nuskalpinti tai dar pasirašau, bet 7900x tai... Jeigu iperki tokį cpu tai gali sau leisti ir delid tools nusipirkti
Butum turejes AMD cpu jokio deliding nebutu teke daryti
Jo, tik matai man čia ne pirmas kartas, o koks 15xStrelok wrote: ↑2018-03-19 23:09Butum turejes AMD cpu jokio deliding nebutu teke darytiNu geria gerai man irgi buvo biski nekazka pirma karta deliddinant. Ir po pirmo sistemos paluzimo vos i kelnes nepridirbau
O seip tu savo RAM ant overclock didelio laikei visa laikei?
As zinau, kad mazai tiketina bet ar liquid metal ar distiliuotas vanduo negalejo nulaseti ant kontakto ir uztrumpinti? O tie RAM slotai voltaza paduoda ar pilnai dead?IFeelYou wrote: ↑2018-03-19 23:30Jo, tik matai man čia ne pirmas kartas, o koks 15xAš ne tik sau darau. Bet nesu tikras kad čia dėl Delid, nes kaip sakiau po jo puikiai veikė, ir gana ilgai.
Aš niekada nelaikau didelių voltažų, atvirkščiai, aš laikau undervolt visada ant stock. Pakeliu (ir tai tik proto ribose) tik kai overclockinu.
Na ant CPU nelabai daug šansų ten kažkam nulašėti. Be to aš dažnai tikrinu dėl leak'ų ir pas mane gan stipriai priveržta. Be to jeigu jau trumpintų CPU, tai manau aš čia nerašinėčiau nes nebūtų iš koStrelok wrote: ↑2018-03-19 23:41As zinau, kad mazai tiketina bet ar liquid metal ar distiliuotas vanduo negalejo nulaseti ant kontakto ir uztrumpinti? O tie RAM slotai voltaza paduoda ar pilnai dead?IFeelYou wrote: ↑2018-03-19 23:30Jo, tik matai man čia ne pirmas kartas, o koks 15xAš ne tik sau darau. Bet nesu tikras kad čia dėl Delid, nes kaip sakiau po jo puikiai veikė, ir gana ilgai.
Aš niekada nelaikau didelių voltažų, atvirkščiai, aš laikau undervolt visada ant stock. Pakeliu (ir tai tik proto ribose) tik kai overclockinu.
Bus tau ramus iki 3800 spartint ir laikyt ant 1,4v+.... manau su šiuo reikalu suėdei kažką.IFeelYou wrote: ↑2018-03-20 00:03Na ant CPU nelabai daug šansų ten kažkam nulašėti. Be to aš dažnai tikrinu dėl leak'ų ir pas mane gan stipriai priveržta. Be to jeigu jau trumpintų CPU, tai manau aš čia nerašinėčiau nes nebūtų iš koStrelok wrote: ↑2018-03-19 23:41As zinau, kad mazai tiketina bet ar liquid metal ar distiliuotas vanduo negalejo nulaseti ant kontakto ir uztrumpinti? O tie RAM slotai voltaza paduoda ar pilnai dead?IFeelYou wrote: ↑2018-03-19 23:30
Jo, tik matai man čia ne pirmas kartas, o koks 15xAš ne tik sau darau. Bet nesu tikras kad čia dėl Delid, nes kaip sakiau po jo puikiai veikė, ir gana ilgai.
Ram slotai viską paduoda, motininė juos pilnai detectina ir net temperatūras rodo.
Žmogau, ramai pas mane veikia puikiai, o laikiau aš juos ant 3200 Mhz undervoltintus iki 1.2 vAndria wrote: ↑2018-03-20 00:13Bus tau ramus iki 3800 spartint ir laikyt ant 1,4v+.... manau su šiuo reikalu suėdei kažką.IFeelYou wrote: ↑2018-03-20 00:03Na ant CPU nelabai daug šansų ten kažkam nulašėti. Be to aš dažnai tikrinu dėl leak'ų ir pas mane gan stipriai priveržta. Be to jeigu jau trumpintų CPU, tai manau aš čia nerašinėčiau nes nebūtų iš ko
Ram slotai viską paduoda, motininė juos pilnai detectina ir net temperatūras rodo.
O kur RAM controleris ant skylake ? Nepamenu MB ar cpu?IFeelYou wrote: ↑2018-03-20 00:36Žmogau, ramai pas mane veikia puikiai, o laikiau aš juos ant 3200 Mhz undervoltintus iki 1.2 vAndria wrote: ↑2018-03-20 00:13Bus tau ramus iki 3800 spartint ir laikyt ant 1,4v+.... manau su šiuo reikalu suėdei kažką.IFeelYou wrote: ↑2018-03-20 00:03
Na ant CPU nelabai daug šansų ten kažkam nulašėti. Be to aš dažnai tikrinu dėl leak'ų ir pas mane gan stipriai priveržta. Be to jeigu jau trumpintų CPU, tai manau aš čia nerašinėčiau nes nebūtų iš ko
Ram slotai viską paduoda, motininė juos pilnai detectina ir net temperatūras rodo.![]()
Tai greičiau ne su Delid o ram spartinimu jį pažeidei. Nes ant skylake jis su ram tikrai daug vargo kelia. Mano tie ramai kur pardavinėjau su skylake pjovės, kaby lake viskas ok, ryzen viskas ok.
Kaip aš galėjau jį pažeist jeigu spartinau tik ramo voltažus ir iki 1.40v, kai leistina riba 1,50v, o su geru aušinimu profai iki 1.90v varo. Aš gi nekėliau VCCSA ar VCCSO voltažų ar dar kažko kas įtaką CPU turėtų.