na pushai is tavo puses yzeidimai galima sakyt eina man

bet neysizeisiu, nes neesu nei paauglys, nei isvis racing geimus megstu, grida gal pora dienu per metus esu loses, shooteriai + klava + mouse yra mano pasaukimas, taip, kad tikrai nesiginciju, bet pvz kad ir grido arkada, tikrai meluoji sakydamas visu greiciu, mes net su draugu is alaus lenktyniavom ant to pacio pc pries vienas kito ghost car pagal laika, su stockinu mustangu 68\'. Ir tikrai smagu, kai reikia ir stabdyt, nes kitaip atmusi tacke kad nebeeis ar nes y sona, ar guolis rekt pradeda. O nfs ysipaisiau y tvora visu greiciu su yjungtu full damage, atbuliniu isvairavau ir toliau nuvaziavau lyg niekur nieko, gal ciut maziau trauke, bet tai vistiek nesamone, kaip gali maziau traukt, kai ten variklis turejo islekt lauk?
anyway, gamepadai ir vairas prie pc - zemas lygis.
geriau jau razer klava ir pele. Bet tikrai sutinku su tuo, jog jei jau megsti racint, tai vairas butinas ir netgi apie joky gamepad neturetu but kalbos. Bet kiek susiduriau ir cia kaip matau, zmones kalba kad ir su vairu fantastika tas nfs kazkokia, tipo totaliai nesivaldo ir isvis nerealiai padarytas, net nepanasu y masinos valdyma, na pats apie tai negaliu nieko sakyt - nemeginau