Bet pelės suderinamumas su žaidimais tragedija

Pvz minecraft, vos tik prisijungus inventoriaus hot baras scrolinasi random, nors ratukas net nejudinamas...
Aš kaip tik žiūrinėjaus sau naujos pelės prie laptopo, turiu seną A4Tech X7 pirktą gal prieš 13 metų, vis dar veikia, bet pelės ratukas jau sunkiai suktis pradėjo. Pradžioj galvojau imt kažką pan. į Corsair Harpoon RGB Wireless ar SteelSeries Rival 310, FPS lošiu gan retai, labiau mėgstu open world geimus kaip GTA V, Assasin's Creed, RDR2, Tomb Raider, Watch dogs ir pan. daug kur skaičiau, kad nėra geriausias variantas geiminimui, tačiau labiau akcentavo FPS, kad trūksta tikslumo. Peržiūrėjau vos ne visus reviews ką radau YT ir nuo to Hype'o užsimaniau, kol kas seku sale'us, norėtųs už kokį 60 eurų paimt, nes ir taip biudžetą viršyja kelis kart nei, kad pradžioj žiūrėjaus ir šiaip pelė man nėra ta prekė kur duodą tokį perfomance, kad 100 už ją mokėčiau, tik norisi max ergonomiškos ir funkcionalios
Kai yra G102/203, tai G pro kažkaip nelabai "worth every penny". Skiriasi optika (skirtumo nepajusi, nes pakankamai gera ir G102/203) ir laidas (review'eriai kalba, kad geresnis, nei G pro), o kainuoja nuo 23 eurų.edwinas2 wrote: ↑2020-06-04 00:40Logitech G Pro šitą pamiršau paminėt, irgi buvo mano sąraše, tik man jos forma neatrodo tokia patogi, kaip Rival 310 ar Corsair Harpoon, kurias prie progos prekybcentry pačiupinėjau ir visai lipo, o G Pro tuo metu ekspozicijoj kaip tyčia nebuvo, irgi būtų įdomus palyginimas, nes skaitęs, kad šita pelė worth every penny![]()
Pabandžiau CSGO, tai man kažkaip ji "plaukioja". Nežinau, ar čia taip natūraliai ji dirba žaidimuose, o gal dėl stalo paviršiaus nelygaus, bet man nepatinka. Bandysiu vėliau ant kito kompo ir su G Pro patestuot.
Master mx 3 susidariau vaizdą geriausiai multimedijai tinka, geimint daug kas sako, kad nelabai
Tikrai taip. Naršyt internetą, Soliterį lošti, kažką paišyt pats gazas. Pasitarnauja ir ratukai, ir visa kita.