Perku daugiafunkcinį įrenginį
Rinkis pagal eksploatacines išlaidas. Kažkaip nepavyko rasti šio aparato rašalinių, rašalinių pildymo kainų populiariuose tinklapiuose (sifras.lt, sinerta.lt), tai nelabai galiu pakomentuot. Turėdamas laiko paieškosiu labiau.
Redaguota.
Na, šiek tiek pasiknisau, rašalinės lyg ir tokios\"
T0711, T0712, T0713, T0714 (juoda, mėlyna, raudona, geltona). Rašalinės gana nedidelės, atspausdint duoda ~250 lapų oficialiai, tai realiai 200 turbūt daugiausiai.
Mano kuklia nuomone, tai jeigu spausdinsi bent kiek dažniau, tai užknis tos rašalinės, nes jos kaip ir nepildomos, nes visur rašoma tik naujos rašalinės kaina - 22 Lt (sifras.lt, kitur brangiau).
Asmeniškai aš pasižvalgyčiau į Canon produkciją. Nes tarp pigiųjų, jų ir eksploatacija turbūt pigiausia.
Redaguota.
Na, šiek tiek pasiknisau, rašalinės lyg ir tokios\"
T0711, T0712, T0713, T0714 (juoda, mėlyna, raudona, geltona). Rašalinės gana nedidelės, atspausdint duoda ~250 lapų oficialiai, tai realiai 200 turbūt daugiausiai.
Mano kuklia nuomone, tai jeigu spausdinsi bent kiek dažniau, tai užknis tos rašalinės, nes jos kaip ir nepildomos, nes visur rašoma tik naujos rašalinės kaina - 22 Lt (sifras.lt, kitur brangiau).
Asmeniškai aš pasižvalgyčiau į Canon produkciją. Nes tarp pigiųjų, jų ir eksploatacija turbūt pigiausia.
http://www.avitela.lt/p/hp-photosmart-c4480/ siulyciau hp, pats turiu tik biski brangesni modeli tai skustis negaliu, veikia kaip bitute. esu turejas epson tai nekoks buvo istikro, draugas turi canon tai spausdinimo kokybe lyginant su hp zymei prastesne
siaip hp patariu, o spresk pats.