ATI increases 5850 price

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
Metanabol

Post by Metanabol » 2009-10-29 22:56

Jūs nepastebit, kad kiekvienoje temoje, kur yra bent iš dalies paminimi ATI/NVIDIA, INTEL/AMD pavadinimai, prekės ir pan., prasideda fleimai :) ir tema pasibaigia tuo, kad visi užmiršta ją, o vėliau atsiradus kitai panašiai temai - visą fleimą perkelia į ją.. :) panašiai kaip būrys žūvų iš vieno kampo į kitą varinėja o vaizdas tas pats..

Fleimų karai: PC vs MAC, INTEL/NVIDIA vs AMD/ATI ...

tubulis

Post by tubulis » 2009-10-29 23:54

As sakyciau protingas sprendimas. Is taves nuperka 100 ploksciu uz x kaina. Pakeli kaina,is taves nupirks 99 plokstes+ 99x pakelta kaina. Jei neklystu,taigi tu ploksciu stygius yra,tai cia tik asilas nesipelnytu tuo. Kam parduoti pigiau,kai gali brangiau?

Deft

Post by Deft » 2009-10-30 16:42

Pushai, gal atsiversk į temos pirmą puslapį nueik į viršų ir paieškok kas pradėjo viską apie asmeniškumus? Jei giliau paieškotum ir senesnėse temose rastum ta patį. O juokingiausia tai, jog mane vadini paaugliu, nors pats rašai dar didesnį fleimą paauglio stilium, calm down ;)

pushaz

Post by pushaz » 2009-10-30 17:25

Deft - BUTENT,ta ir padaryk.Kas fleimina ir t.t. jau matem ir zinom,taip kad nereikia.Isvis,ateiciai - neturi ka pasakyt protingo - nelysk,o asmenines problemas ir asmeniskumus pasilik sau.Arba toms savo geidziamoms stroikems :D
Ateiciai tiesiog ignoruok jei kas nepatinka,bet nerodyk savo durnos puses,zinom kas esi,matem ir ne karta ;)
Asmeniskai ant taves uzdejes riebu IGNORE - nes neturi tu ka pasakyt,apart asmeniniu izeidinejimu.Galeciau ramia sazine pasneket daug \"graziau\" ir \"idomiau\",bet ar VERTA?Ryskiai ne ;)

Deft

Post by Deft » 2009-10-30 17:36

Tai dabar paskutini savo postą laikai sakymu kažką protingu? :) Tave irgi visi mate, ir žino taip kad nepradėk vaidint švento :) Moki pašnekėt daug gražiau? :) Na aš nešneku apie šnekėjimą su manim, bet prašau parodyk man postą kur tu gražiai šneki su betkuom kitu? Manau sunkiai rasi.. tai ką tau neverta \"graziai\" šnekėt? Tu laikai visus kitus žemesnio lygio ar kaip? :)

Post Reply