Radeon HD 5970 spotted
-
\"AMD kindly asked the site to remove performance tests and pointed out that the card is an engineering sample, so some bios and driver tweaks are expected. AMD also said that this was not the final version of the card, and the production model could look a bit different.\"
Tai galbut ir pakeis ausinima
Tai galbut ir pakeis ausinima

Tegu tik nesvaigsta su tokiu gaidisku ausinimu,pas mane Asus 4870x2 10.5 colio ilgio tiktais,o jau neymanoma sedeti prie pc,nes ji ant tuscio nieko nedarant laiko 46 laipsnius ir pati meto apsukas nuo 22% 1281rpm iki 42% 2885rpm ir taip kas 4 sekundes.O kai pajungi geima tai namie atsiranda siurblio garsas!!! Tad jeigu pirkti ka nors is 5*** tai tik laukti kad kazka su H2o radiatorium pagamintu,arba kaip Sapphire buvo su visa sistema 4870x2 Atoma pagaminus!
Tu nebandei su RivaTuner pazaist?Gak pas tave brokuotas kuleris ar sensorius temp?Jei kaip sakai kas kelios sekundes sokineja apsukos,tai ner labai normalu..
Del garso - as asmeniskai visada nusistatau 60-80% kulerio apsuku,nes man svarbiau temp nei garsas.Zinoma,niekad stengiuos nepirkt vga su stockiniu ausinimu
Del garso - as asmeniskai visada nusistatau 60-80% kulerio apsuku,nes man svarbiau temp nei garsas.Zinoma,niekad stengiuos nepirkt vga su stockiniu ausinimu
VyrPsk - mesk tu tas asus programas,siuskis naujausia Riva Tuner..Patarimas nuosirdus - pas mane praktiskai visos vga budavo,yra (bus) Asus..Kol kas geriau nei Riva Tuner nesu rades nieko - labai graziai viskas dirba,plius ko gero geriausia programa vga turbinimui jei to reikia.Man su asus programomis motininei ir vga visada kildav kokiu nors nesuderinamumu.
Daryk uninstal toms asus ir http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v ... d-163.html
Daryk uninstal toms asus ir http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v ... d-163.html
Tai Smartdoktor automatiskai tvarko apsukas ir temperatura man nesipjauna nei su Win nei su draiveriais kam ja ismesti jeigu ji daro tai,ka ir ta Riva Tuner darytu,o tai ta Riva Tuner ne Nvidia plokstems daugiau pritaikyta?Ji irgi tvarko automatiskai?Beje susimeciau,bet ten keblu su ja nes nezinau kur varnas sumesti!?Ysirasius Riva Tuner juk neprades VGA maziau kaisti ji vistiek tures uzpjauti 42% 2885rpm kad palaikytu tuos 44°