Reikalinga pele

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-27 12:44

Sveiki, gal galetumet patarti kokia belaide pelyte, pilno normalaus dydzio, kad krautusi prijungus laida i jos prieki, ar panasiai(kad krovimosi metu, ja eitu valdyti. nes dauguma peliu krovimosi metu statosi i stovus, o tai mane ziauriai erzina, tarkim, kad ir mano mx1000

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-11-27 14:11

Kiek gali investuoti? Asmeniskai zinau tik dvi peles, kuriomis galima naudotis kraunant. Viena tai Razer Mamba, kainuoja apie 400-500lt, o kita Microsoft Sidewinder X8 berods. Ji kainuoja apie 250lt jei neklystu, bet irgi turi visokiu navarotu kaip sakant.

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-27 14:17

na peles uz 500 tikrai nepirksiu, bet apie 200~ investuociau

Metanabol

Post by Metanabol » 2009-11-27 14:27

PUSE GABALO UŽ PELĘ? :)))) Ant tokių NOLIFERIŲ be ateities ir gyvena tokios kompanijos kaip Logitech, Razer ir t.t. :) Atsibuskit aukos, kuo skiriasi ta pelė už 100litu ir 500litu? ar tie 500% kainos tikrai atsiperka? Nebent pas tave gal kreiva ranka ir reikia spec. užsakymu daryt :)... Aš kiek daugiausia galiu išleisti 50litų ir nesuprantu kuo ji skiriasi davė palaikyt tas g8 xuj8 nieko nejauciu... Kad lazeris naujesnis, pelė gražiai šviečia parašyta RAZER ratuko pelės? :D Neįsižeiskit, bet yra skirtumas kai žmogus dirba kompanijoje ant photoshopo, užsiema 3D ir panašiais dalykais su tikslu, jam to reikia, tačiau kai dabar kas antras 15-metis ten papaišo su photoshopu 10min per dieną ir sako kad jam pelės jau reik photoshopui už 500litų tai apsurdas. Atsigaukit nuo tu geimų :), pradėkit žiūrėti į pasaulį ne per monitorių tarp 4 sienų... :) Dabar laukiu noliferių susirinkimo ir pasakymo, koks aš bomžas ir asilas. Bet galu gale, aš turėsiu 450litų kišenėj ir su draugais galėsiu linksmai atšvęsti, arba nusipirkti rūbų, investuoti ten kur gausiu dar daugiau, o JŪS, mielieji noliferiai, sedėsit namie tarp keturių sienų ir žaisdami COD5 džiovinsit savo smegenis toliau. :)

daug offtopico ne į temą, bet tiesa aiški, tiesiog nusibosta girdėti tuos pačius RAZER, LOGITECH PWNZ 500LT - ne pinigai, grynas oras - ne gyvenimas.

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-27 14:55

Nu man dzin, nepirk tu tos peles uz 500 litu, tau niekas ir nesiulo, eik geriau pragerk tuos pinigus, gal ryte pajusi visa smaguma, uz kokybiskus daigtus, jei turi pinigu, negaila ju ir isleist, aisq, gali nusipirkt acme pele uz 7lt ir dziaugtis ja visus metus, pakol jos mygtuku plasmase isdils..... gal tau jokio skirtumo kaip dirba pele, dzin, kad pas ja fiksuotas judesys aukstyn ir zemyn, nejaucia ji, kad tu vos vos tempi ja i virsu traukdamas i sona..... turbut nera nieko lengviau, kaip su pele uz 10 litu nubrezt tiesia linija...

Herkus_LT_

Post by Herkus_LT_ » 2009-11-27 16:37

Pirmas dalykus tai butu toks, kad tie noliferiai kurie prie pc tarcelina per dienas losdami zaidimus ir pirkdami peles po 500 lt prasimusa ir dar ne tiek gauna, tai galima vadint teoriskai darbu... O antra, tai reikia buti tolerantisku, zmogus pasiteravo, jam atsake i jo klausima, nereik pradet stumti ant kito zmogaus... Cia tas pats kas prisikabint del tavo nicko \"Metanbol\"... ismok pagarbos kitu atzvilgiu... ;)

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-11-27 16:49

[c] Metanabol rašė:
PUSE GABALO UŽ PELĘ? :)))) Ant tokių NOLIFERIŲ be ateities ir gyvena tokios kompanijos kaip Logitech, Razer ir t.t. :) Atsibuskit aukos, kuo skiriasi ta pelė už 100litu ir 500litu? ar tie 500% kainos tikrai atsiperka? Nebent pas tave gal kreiva ranka ir reikia spec. užsakymu daryt :)... Aš kiek daugiausia galiu išleisti 50litų ir nesuprantu kuo ji skiriasi davė palaikyt tas g8 xuj8 nieko nejauciu... Kad lazeris naujesnis, pelė gražiai šviečia parašyta RAZER ratuko pelės? :D Neįsižeiskit, bet yra skirtumas kai žmogus dirba kompanijoje ant photoshopo, užsiema 3D ir panašiais dalykais su tikslu, jam to reikia, tačiau kai dabar kas antras 15-metis ten papaišo su photoshopu 10min per dieną ir sako kad jam pelės jau reik photoshopui už 500litų tai apsurdas. Atsigaukit nuo tu geimų :), pradėkit žiūrėti į pasaulį ne per monitorių tarp 4 sienų... :) Dabar laukiu noliferių susirinkimo ir pasakymo, koks aš bomžas ir asilas. Bet galu gale, aš turėsiu 450litų kišenėj ir su draugais galėsiu linksmai atšvęsti, arba nusipirkti rūbų, investuoti ten kur gausiu dar daugiau, o JŪS, mielieji noliferiai, sedėsit namie tarp keturių sienų ir žaisdami COD5 džiovinsit savo smegenis toliau. :)

daug offtopico ne į temą, bet tiesa aiški, tiesiog nusibosta girdėti tuos pačius RAZER, LOGITECH PWNZ 500LT - ne pinigai, grynas oras - ne gyvenimas. [/c]
:D as tai nesuprantu kokio ** tu cia pradejai taip arsiai savo nuomone reiksti? zmogus paklause kokiu yra peliu, as jam pasakiau dvi, kurios yra tiksliai tokios. O kas noliferis, kas ne, tai cia jau nemusu reikalas. Kiekvienas turi savo nuomone ir leidzia pinigus kur nori. Kas per zmones tie lietuviai, ** skaiciuot kitu pinigus reikia? Vos ne visur... Nusiperki kazka kito, ko kitas neturi ir prasideda varymai visokie, kad cia tas toks, tas anoks...

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-27 17:30

internete kiek praieskojau, tai radau tik mazu peliu, nesiojamiems kompam tokio varianto.
Razer Mamba tai kraunasi padeta i stova, o Microsoft Sidewinder X8 berods kazkodel man nepatogi atrodo, ir dizainas toks kreivas :) kazko pigesnio reiktu

Unamed

Post by Unamed » 2009-11-27 18:01

razer da - kol kas dar nepavede..:D

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-27 19:53

kiek zinau ji laidine?

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-11-27 22:39

jo, deathadder laidine. Mamba kraunasi ir laida pajungus arba stove, tik kaina kosmine jos, neverta pirkt.

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-28 00:43

Tik toki dalyka pastebejau su logitech mx1000, kad jei pc stipriai apkrautas, tai kartais pele pradeda plaukiot, atsilikt nuo rankos judesio, to niekad nebuna su laidinem, tai cia del peles taip, ar su visom taip?
Na paskaiciau daug apzvalgu, ir daugumoje teigiama, kad jei pc pradeda lagint, automatiskai ir belaides peles pradeda lagint.
Nusprendziau pirkt Razer Naga, tik vat problemos su isigijimu lietuvoje, gal galit patart kur ieskot ? kiek ziurejau jos lietuvoje kaina 270~

Unamed

Post by Unamed » 2009-11-29 11:03

[c] ToBeX rašė:
Tik toki dalyka pastebejau su logitech mx1000, kad jei pc stipriai apkrautas, tai kartais pele pradeda plaukiot, atsilikt nuo rankos judesio, to niekad nebuna su laidinem, tai cia del peles taip, ar su visom taip?
Na paskaiciau daug apzvalgu, ir daugumoje teigiama, kad jei pc pradeda lagint, automatiskai ir belaides peles pradeda lagint.
Nusprendziau pirkt Razer Naga, tik vat problemos su isigijimu lietuvoje, gal galit patart kur ieskot ? kiek ziurejau jos lietuvoje kaina 270~ [/c]
> http://www.amazon.com/Razer-Naga-Laser- ... 307&sr=8-1 <
razer da - taip ji laidine..

ToBeX

Post by ToBeX » 2009-11-30 16:11

o kaip butu su pirkimu is amazon? lietuvoje internetu daug kartu esu pirkes, bet uzsienyje niekada, kokios ten salygos atsiuntimo? pasiskaiciavau, kad su 2.3 usd kursu ji tik 190~ kainuotu?

Unamed

Post by Unamed » 2009-11-30 16:28

rase computerbild zurnale,kad jau galima pirkti visas prekes is amazon,ir jas siuncia i lietuva.Netgi trumpas gidas buvo ,kaip ka daryti naujam useriui..Deja siuo momentu tos info po ranka neturiu,tad ieskokis info pats,gal ka atrasi.

Dephy

Post by Dephy » 2009-11-30 18:21

[c] Metanabol rašė:

daug offtopico ne į temą, bet tiesa aiški, tiesiog nusibosta girdėti tuos pačius RAZER, LOGITECH PWNZ 500LT - ne pinigai, grynas oras - ne gyvenimas. [/c]
oj i pievas prirasei, negeda? taip iseina, kam pirkti mersa jeigu, lada atliks tas pacias funkcijas, arba kam pirkt originalius rubus, jeigu galiu nusipirkt is pigiu rubu dzinsus, megstini batus ir striuke uz 50litu visus sudejus? Arba kam pirkt originalius adidas kedus uz 400litu, jeigu gali padielkas uz 50Lt turgeli pasiimt. Ta pati logika kaip tavo.

Fostil

Post by Fostil » 2009-12-01 11:39

Nu jo cia tai palyginimas, turginius rubus su originaliais. Reikejo dar palygint motoroleri su mersu, juk irgi be pastangu nuveza i vieta... Visiskai pats nusisnekejai Dephy. Suvok kur yra paprasciausias darbo irankis kaip pele ir kur prabangos prekes.
Pele uz 50lt puikiai atlieka savo darba. Man paaiskinkit kuo pele verta +200lt geresnes uz 50lt? Jautrumas tas kosminis niekam nereikalingas, 1200dpi per akis viskam: tiek cs, tiek ofisui. Svoriai reguliuojami is vis pievos, yra tikrai patogiu ir uz 50lt.

Blexas

Post by Blexas » 2009-12-01 13:16

Nebent asilas nesuprastu. Yra turtingu yra ir ubagu. Kai kas nori kokybes ir jam kaina nerupi kaip kad tau.

Deft

Post by Deft » 2009-12-01 14:28

[c] Blexas rašė:
Nebent asilas nesuprastu. Yra turtingu yra ir ubagu. Kai kas nori kokybes ir jam kaina nerupi kaip kad tau. [/c]
Tavo tokiam pasisakymui gali pritaikyt vieną patarlę. Pinigų yra, proto - ne.

Blexas

Post by Blexas » 2009-12-01 15:14

:) Keisti jus man.

Post Reply