Dėkui labai visiems už išreikštas savo nuomones

Vat tą dalyką dėl USB, matyt, būčiau ir pražiopsojęs, dabar būtinai į tai atkreipsiu dėmesį. Tik ties tuo USB dar vienas neaiškumas man yra. Iš kur man žinot, kad įkišus Flash\\\\\\\'ą į televizorių aš galėsiu žiūrėt ir klausyt viską ? Ta prasme ir nuotraukas ir muziką klausyt ir filmus žiūrėt, nes kaip supratau ne visi TV, kurie turi tą USB jungti gali iš jos nuskaityt ir filmus. Tad kuo dar tos USB jungtys skirias ?
Tada dar vienas įdomus dalykas. Sakykim, kad man pilnai užtenka ir 80 cm įstrižainės televizoriaus, o prioritetas yra raiška, vaizdo kokybė. Tad man atrodo, jei lyginsim Full HD (daugiau taškų neteko matyt), tai tas 80 cm TV rodys ryškiau ir kokybiškiau nei koks 107 cm, juk taškų tiek pat, bet pas vieną jie mažesni, tuo pačiu ir vaizdas ryškesnis. Ką manot ?
Tada dar vienas dalykas. Gal galėtumėte šiuos parametrus : kontrastas, reakcijos laikas, ryškumas, kokia nors vaizdo gerinimo sistema, kokia kieta garso sistema; sudėlioti į eilę nuo svarbiausio ir gale mažiausiai svarbus lyginant televizorius. Nes kai reiks rinktis, tai reikia žinot į, kuriuos parametrus atkreipt daugiau dėmesio
Bei dėl to MPEG4, jei jį palaiko televizorius, tai jau nebereikės pirkt jokių priedų, kaip dabar visi kalba ?