Komponentu e-parduotuve

Diskusijos susijusios su visa PC geležimi
Bungee

Post by Bungee » 2009-12-18 11:04

Žmones nusprendžiau suchimichint sau kompiuteri is atskiru komponentu. Kadangi icg/bmsai bankruotavo galvoju daryti tai per e-parduotuve. Klausimas kur geriau? Kol kas ziuriu i situs:

http://www.tangopc.lt/
http://rebuild.lt
http://www.deze.lt/

Fndz

Post by Fndz » 2009-12-18 11:25

kilobaitas.lt, itbank.lt, ox.lt, 1a.lt, ir seip fortakas atgimsta po truputi.
AMD Ryzen 5900X + EK-AIO 360 D-RGB, MSI MAG B550 Tomahawk, G.Skill Trident Z CL16 RGB DDR4 32GB (4x8GB), Corsair RMX 750W, Fractal Design Define 7 XL, Samsung SSD 970 EVO 1TB, 4x WD Blue 4tb, 1x WD Gold 12TB, 2x Dell S2719dgf 1440p 165hz, Asus Rog Strix 6800xt LC.

Deft

Post by Deft » 2009-12-18 11:52

skytech.lt

Bungee

Post by Bungee » 2009-12-18 12:03

oj, tai tas skytech = gerakaina, net sistema nepakeite. turejau as su jais labai daug problemu, tai daugiau ni na shag

Deft

Post by Deft » 2009-12-18 12:08

Skytech, yra sukurta įmonė iš gerakaina.lt išėjusio darbuotojo, kuris ir išėjo dėl nesamonių pastarojoje įmonėje, pats tas žmogus, vienintelis gerakaina.lt forume padėdavo dėl garantinių ir kitų problemų klientams, visos lietuvos mastu, ir darydavo tvarką, pats ten sėdžiu tai žinau kaip buvo, taigi aš juo visiškai pasitikiu tikrai labai gerą reputaciją ir pasitikėjimą turintis asmuo, mano nešališkomis akimis. Forumą jų pasiskaityk.

O kad gerakaina, po pirmojo bankroto patapo sudu kruva niekam nepaslaptis.

Wicked Akuba

Post by Wicked Akuba » 2009-12-18 12:23

ntec.lt

Ramizzzzzz

Post by Ramizzzzzz » 2009-12-18 12:39

pixmania.com

suck4it

Post by suck4it » 2009-12-18 12:52

Nesuprantu as taves tai tu ziurek, kad tiesiog butu palankesnes kainos.. Perziurek patikimas parduotuves ir kur pigesni komponentai ten pirk gi visur skirtingai, gal kur ant akcijos uzsoksi..

Bungee

Post by Bungee » 2009-12-18 13:36

Nu nzn kaip tau, suck4it, o man labai svarbus garantinis aptarnavimas, jeigu jo nebus ar bus kazkoks lievakas tai neapsimoka pirkti, turint omenyje, kad komponentai daznokai gesta. Kol kas pigiausiai surinkai http://1a.lt bei http://www.rebuild.lt Siaip abu atrodo patikimai, bet ar kas jau pirko is ju?

Deft: as nesakau apie konkrecius zmones, tesiog man tai pati gerakaina sistema nedaro patikimos parduotuves ispudzio.

suck4it

Post by suck4it » 2009-12-18 13:51

Tai ir sakau ziurekis i patikimiausius skytech, ntec, plkompiuteriai.. Is fortako bent jau as nepirkciau.

Bungee

Post by Bungee » 2009-12-18 17:49

suck4it: na kaip jau ir sakiau, man labai rupi garantija o tavo mineti \"patikimiausi\" skytech ntec ir plkompiuteriai taip pat ir tiptop ir moreover pixmania tai nezinau. Su jais gi bus SHAKIS kai ateis garantijos laikas. Arba pats varyk i servisa arba susitaikyk kad sugedo. http://1a.lt, http://www.rebuild.lt http://pigui.lt bent turi garantines taisykles, ir klientas zino kas ir kaip. Bent man tai atrodo patikimiau. Gal kas jau susidure su e-parduotu pc komponentu garantija?

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-12-18 17:52

:D nesupratau, kam klausi internetiniu parduotuviu adresu, jei atsisakai kiekvienos pasiulytos parduotuves ir pats turi issirinkes kur tavo manymu geriau. As irgi siaip siulyciau skytech, silentpc.lt(korpusui, psu ir ausintuvam), kilobaitas.lt

artasas

Post by artasas » 2009-12-18 17:53

Pigu.lt suteikia labai tvarkinga garantija,jau esu taises savo sugedusi maitbloki Modecom Feel 500W ,pataise per tris dienas ,atsiemiau kita nauja :D

Bungee

Post by Bungee » 2009-12-18 17:56

nu as galiu spresti tik pagal isvaizdi/pateikta informacija, o klausio del to kad dar nei vienoj nepirkau. Man gi nereikia tupo saraso, tam yra google. Noriu konkreciu nuomoniu, geriausia paremtu asm.patirtim

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-12-18 18:15

Apie skytech asmenine patirti pasakyt galeciau pirmadieni turbut. Kol kas uzsakyma vykdo greitai ir gerai, ziuresim ar atves visas prekes, kurias uzsakiau. Silentpc.lt super parduotuve, gavau modding.lt nuolaida sioje parduotuveje ir aptarnavimas geras, uzsisakiau preke, uzmokejau ir po keliu dienu gavau prekes. Su garantiniu tfu tfu tfu neteko isvis jokioje parduotuveje susidurt, apie juos nieko nepasakysiu. Bet pritariu Deft, skytech tikrai gera, patikima parduotuve.

Unamed

Post by Unamed » 2009-12-18 21:09

Bungee-keistai tu cia sneki..
Galiu pasidalint patirtim.Susidures buvau su plkompiuteriai garantiniu ,nesiau du kartus MB i garantini prieme ,be problemu ir pakeite nauja,tik kad reikejo paciam teirautis ,ar dar negavo mano MB ,nes jie ten atsipute sedi ,ir kol tau prisiruostu pasukt ,tai menesis ,o gal du praeitu. Seip paprastai gauna po 1sav. (kalbant apie MB.) Toliau ,buvau pirkes is gerakaina.lt tai pristate ,laiku viska.. Pirkau uz normale suma ,turbut todel nekilo griesu su jais :) Dar pirkau is fortako ,tai jis labai vangiai pristatinejo prekes,aisku tai buvo seniau ,dar pries ju bankrota ir atgimima. Nzn kaip dabar.. Pigu.lt ,pirkau klavietura ,tai ji vos ne geriausiai preke pristate per 3d. ir neeme jokio mokescio pristatymo. Dar pliusas ,kad galejau atsiskaityti grynais. Tikiuosi padejau. Nors tiesa pasakius ,nlb supratau ,ko tau tiksliai reikiai bungee :)

foozz

Post by foozz » 2009-12-18 22:26

ash kiek pirkes tai su ntec.lt maziausiai nesklandumu uzsakai pervedini pinigelius dvieju dienu begy preke atsiduria pas tave, tik pristatymas 15 lt pas juos panasi situacija su IT banku, uzsakineji kokia preke tai jie tau pranesha situacija del esamo uzsakymo gali jie tau ta preke pristatyt ar ne, kartais net patys paskambina tau pranesha kada jos laukti... tikrai saunus poziuris y pirkejus.
su gerakaina.lt tai ten visokiu fokusu buna :) dazniausiai uzshakineji ka nors rodo kainorashty yra prekiu kol suvaikshto pinigeliai kol apsiziuri jie ka uzsakinejai tai pasirodo jau ju sandely tos prekes net nebera :D tenka tada lauzhyt galva ir rinktis analoga kuris gal nevisai tenkina tavo lukescius ir pristatymas 17lt berods pas juos.
naujam fortake lyg ir viskas tvarkoj butu bet su prekiu pristatymais irgi slubuoja, ketvirtadieny diena padariau uzsakyma pervedziau pinigus atsiverciu pasiziuret statusa prekiu vis rodo ta paty kad uzsakyta juokingiausia kad to pacio ketvirtadienio vakara papildomai uzsakinejau vaizdo plokshte pas juos ir kazhkaip siandien ziuriu vaizdo plokshte uzsakymu sarashe dega pristatyta :D o kas man ja pristate ir kur pristate velniai zino ..? teks pirmadieny pasiteiraut del prekiu :)

Domast

Post by Domast » 2009-12-18 22:33

su ITbank.lt nemažai teko susidurti, nesenai dėl garantinio monitoriaus tai tik labai geri atsiliepimai apie juos :) pigu.lt 2 kart užsakinėjau ir abu kart nusivylęs jų aptarnavimu atšaukiau užsakymą praėjus pristatymo terminui... :) kainos geriausios gerakaina.lt bet nesu iš jų pirkęs tai nežinau kaip jie į klientą žiūri... :)

Arturcix

Post by Arturcix » 2009-12-18 22:43

Na su gerakaina.lt tai pristatymas gan vangus. Uzsakai preke ir lauki kol sumastys jas supakuot ir issiust. Skytech.lt situacija visiskai kitokia. Viena vakara uzsakiau, pervedziau pinigus, kita ryta prekes uzsakytos\\rezervuotos, trecia diena viskas supakuota ir paruosta issiust. Pigu.lt bandziau pirkt tris kartus, bet pavyko tik viena. Pristate laiku, patogu, kad grynais galima moketi. O likusius du kartus ir pigu.lt nepavyko apsipirkt, nes pasirodo jie nebeturi tu prekiu, kurias norejau pirkt, tai paskambine atsiprasinejo, kad neturi prekiu ir siule laukt kazin kiek laiko, kol jas gaus :D Teko atsaukt uzsakymus. Is silentpc.lt pirkau nesenai viena karta, tai viskas puiku, pristatymas laiku, aptarnavimas geras, kainos puikios. Pixmania.com, cia jau kitas reikalas :D gan pavojinga pirkt, jei norit garantijos. Labai sukti reikalai su pixmania, kainas raso mazas, bet kai ateina laikas moketi jos pakyla stipriai, nes prisideda kazkokia papildoma garantija, siuntimas... ausines kainorastyje kainavo 204lt, kai atveze i namus kaina gavosi 260lt :D o garantija normali tik menesi gal galioja ir tai neaisku kaip ten siust jiem, kad atgaut pinigus ar pakeist i kita preke. Is pixmanijos perkant garantinis galima sakyt, kad tik gamintojo.

suck4it

Post by suck4it » 2009-12-19 01:09

Jei jau labai baisu del garantijos tai pirk komponentus tokiu firmu, kaip asus ir pan. blogiausiu atveju gali pats nuvezt pas juos. Nors gi ne viduramziai jau tokiose parduotuvese, kaip ntec, skytech ir pns gali but ramus tik vat, kai tokia situacija dabar Lietuvoi gali ir subankrutuot, bet cia jau niekad negali zinot.

Post Reply