„Samsung“ išleidžia programinę įrangą „990 PRO“ SSD, kuri spręs būklės degradavimo problemą

Sausio mėnesį buvo pastebėta apie programinės įrangos problemas, susijusias su „Samsung 990 PRO“ SSD diskais, dėl kurių kaupikliai rodė susidėvėjimą greičiau nei turėtų. Tai tikrai gąsdino ne vieną naudotoją, nes perkėlus visai nedaug duomenų brangus SSD netekdavo labai daug savo gyvybės.

Atsakydama į šiuos nuogąstavimus „Samsung“ pareiškė, kad palaiko savo produktus ir kad planuoja išleisti programinės įrangos atnaujinimą, kad išspręstų šiuos nesklandumus. Atrodo, kad šis SSD programinės įrangos atnaujinimas jau išleistas ir dabar jį galima atsisiųsti iš „Samsung“ programinės įrangos „SSD Magician“ ir kaip tiesioginį atsisiuntimą.

Deja, „Samsung“ neišleido jokių naujos „990 PRO“ „ISO 1B2QJXD7“ programinės įrangos pakeitimų pastabų, todėl neaišku, kokių atnaujinimų „Samsung“ padarė savo naujausioje programinėje įrangoje. Tikėkimės, kad šis atnaujinimas visiškai išsprendžia „990 PRO“ SSD disko būklės lygio problemas ir kad „Samsung“ netrukus pateiks daugiau informacijos apie šį SSD programinės įrangos atnaujinimą.

5 Komentarai

  1. EscO parašė:

    kaip tokios klaidos lieka nepastebėtos kokybės kontrolėje ? 0.o

    • nemesis parašė:

      Visai žmonės išpindėjo. Boeingai iš dangaus krenta dėl kokybės kontrolės nebuvimo, bandymo ją apeiti pasakant kad kitas lėktuvas yra tas pats koks buvo, o čia matai ssd diskuose dar jos užsimanė 😀

      • neblogai parašė:

        Na ten ne dėl kokybės kontrolės lėktuvai krito (nors kokybės kontrolė taip pat buvo kritusi). Ten pritaikant lėktuvą naujiems varikliams, buvo visai negalvojama apie saugumą- ne tik leidžiama MCAS sistemai perimti lėktuvo valdymą ir kreipti nosį žemyn, nesupažindinant pilotų su šia sistema; bet dar ir padarė MCAS veikimą nuo vieno lėktuvo padėties daviklio, be atsarginio, jei tas sugestų. Ir, aišku, kai sugesdavo, tai MCAS manydavo jog nosis per aukštai, ir reikia ją kreipt žemyn..

  2. StrelokRTX parašė:

    Pas mane 960 pro stovi. Tai atidariau samsung magician, tai iškart penkias versijas reikėjo atnaujinti. Samsungui sunku padaryti, kad iškart į naujausią versiją atnaujintų. WTF darosi su žmonija. Dar pasakys, kad UFO balionai kalti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.