Rizikingas „Huawei“ projektas: „Freebuds 5“ ausinių apžvalga

Intro

Senesnės kartos „Huawei Freebuds 4i“, „Freebuds 4“ ir „Freebuds Pro“ buvo panašios išvaizdos ausinės, pritaikytos skirtingas investicijas turintiems pirkėjams. Šie modeliai turėjo tvarkingą minimalistinį dizainą, tačiau jis nebuvo labai išskirtinis ir šiek tiek priminė „Apple Airpods“.

Kalbant apie naujos kartos ausines, jau spėjome išbandyti aukštos klasės „Huawei Freebuds Pro 2“, tiek biudžetines „Freebuds 5i“. Abu modeliai stipriai pasistūmėjo į priekį dizaino klausimu – kompanija sukūrė „Piano Tiles“ dizaino filosofiją, kuri ne tik suteikė puikią išvaizdą, tačiau leido išsiskirti iš kitų gamintojų.

Tikėjausi, kad šią savaitę debiutuojančios „Huawei Freebuds 5“ turės panašią išvaizdą kaip ir anksčiau pristatyti modeliai, o garso galimybėmis bus išvestas aritmetinis vidurkis tarp „Freebuds 5i“ ir „Freebuds Pro 2“. Pamatęs ausinių linijas supratau, kad vien dėl savo dizaino, jos neturi nieko bendro su anksčiau debiutavusiais modeliais.

9 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Uz apzvalga… sesk 2

  2. EgidijusL parašė:

    Kas įdomiausia Telia Jabra senesnės serijos ausinėms kainą gerai numušė (gal išsiparduoda sandėliuką), nei amazon pigiau radau, nei LT e-pardėse. Mokėjau mažiau nei 100 ir patenkintas

  3. Daemon parašė:

    Išvaizda labai nelabai, tas metalic dizainas prastai atrodo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.