11 „Core“ procesorių šeimą sudarys „Rocket Lake-S“ ir „Comet Lake-S“ procesoriai

Pasirodė informacija, kad „Intel“ planuoja 11-ą „Core“ procesorių šeimą sudaryti ne vien iš „Rocket Lake-S“, bet tuo pačiu ir iš esamų „Comet Lake-S“ procesorių. „Rocket Lake-S“ procesoriai turėtų būti i9, i7 ir i5 modeliuose, o i3 ir silpnesniuose modeliuose bus „Comet Lake-S“ atnaujinti procesoriai. Tai reiškia, kad „Intel“ tiesiog atnaujins esamus 4 branduolių procesorius ir juos panaudos dar kartą.

„Intel“ 11-os kartos „Core“ procesoriams pritaikys tokius pačius TDP reitingus kaip ir dabar, todėl 11900K, 11900 ir 11900T atitinkamai turės 125 W, 65 W ir 35 W TDP. Šie procesoriai gaus 16 MB L3 lygio spartinančiosios atminties, taip pat turės naujausią Gen12 grafiką su 32 vykdomaisiais vienetais. Daugiau informacijos apie 11-os kartos „Core“ procesorius galite pamatyti lentelėse.

3 Komentarai

  1. adex parašė:

    kazkoks labai jau idomus lineup’as cia man vienam keista matyti tiek i7 tiek i9 in same shit scenario? arba tie i9 tures buti labai jau rinktiniai OC atzvilgiu arba out of box tures buti bent puses ghz skirtumas tiek ant boost tiek ant all core boost. manau kur kas butu logiskiau jeigu i7 butu comet lake o i9 rocket lake ir panasiai su i5 tas pats

    • kernelis parašė:

      Greiciausiai skirsis tik stock’iniai base ir boost dazniai speju. Intel’is dabar nelabai toje situacijoje, kur galetu zenkliau kazkaip segmentuot. Aisku is jo visada galima staigmenu sulaukt, pvz isjungto AVX512F and visu, isskyrus i9 🙂 bet mazai tiketina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.