3 nauji modeliai iš Sony Ericsson: C901, C903 ir W395

Kompanija Sony Ericsson, artėjant MWC 2009, taip pat nesnaudžia. Tik vakar pristatyti 2 nauji Cyber-Shot modeliai ir vienas Walkman serijos aparatas.

SE C903 tai atslenkiamo tipo modelis, skirtas žmonėms, mėgstantiems fotografuoti. Jis gali pasigirti 5 megapikselių kamera su autofokusu, Face Detection, Smile Shutter, BestPic funkcijomis bei dviguba LED blykste, 2,4 colių QVGA raiškos ekranu, 105 MB vidinės atminties, M2 atminties kortelių lizdu, A-GPS, FM radiju, Bluetooth, TV out jungtimi. Matmenys: 97 x 49 x 16 mm, masė – 96 g. Prekyba šiuo telefonu bus pradėta antrame metų ketvirtyje, vartotojai galės pasirinkti iš 3 skirtingų spalvų: Lakuotos Juodos, Žavingos Raudonos ir Elektrinės Baltos.

C901 modelis yra panašus į C903 ir skiriasi tik keletu savybių. Pirmas žymus skirtumas yra išvaizda – C901 yra įprastos formos produktas. Taip pat C901 neturės TV out jungties, bet galės pasigirt geresne Xenon blykste. Turėdamas 105 x 45 x 13 mm išmatavimus, svers 107 gramus. Kaip ir C903, prekyboje pasirodys antrame ketvirtyje ir bus trijų spalvų: Taurios Juodos, Nuoširdžios Sidabrinės bei Brangios Persiko. Kalbama, jog šis aparatas pasirodys ne visose valstybėse. Kol kas oficialiai minima tik Danija, bet, žinoma, sąrašas bus pildomas.

Tikėkimės, kad jame atsiras ir Lietuva.

W395 buvo pristatytas kaip pats pigiausias Walkman serijos telefonas. Modelis orientuotas į jaunimą – jame įtaisyti galingi stereo garsiakalbiai. Taip pat aparate yra FM radijas, M2 kortelių lizdas, grotuvo valdymo mygtukai, 2 colių, 176 x 220 raiškos ekranas, 2 milijonų taškų kamera, 10 MB vidinės atminties ir Bluetooth su AD2P. Skelbiama, jog klausantis muzikos, akumuliatorius išsikraus tik po 12,5 valandos.


16 Komentarai

  1. pringl3s parašė:

    Sony niekada man asmeniškai nedominavo savo dizainu :]

    Jie tiesiog negražūs. Geri telefonai pagal kainą, fotkina liuksiškai, tvirti.. Nu bet negražūs man jie ir ką tu man :/

  2. Crembo parašė:

    Man asmeniškai tai gražūs, šitie nera super, bet jie ir nešlykštūs.

  3. jtd parašė:

    c901 man netgi labai neblogai atrodo,cia skonio reikalas,visiem neitiksi nebent gaminsi tokius beveidzius tel kaip nokia

  4. aciddo parašė:

    Man irgi nepatinka SE dizainas. Visi telefonai beveik vienodi. Nors iš pirmo žvilgsnio, šitas Walkmanas visai neblogai atrodo, lyginant su kitais. Gaila, kad nelabai funkcionalus.
    O pvz C901 atrodo beveik taip pat kaip K530, tik nugara skirias.

  5. crooked parašė:

    tas paskutinis tai velniskai grazus (:

  6. Edgax parašė:

    Visi SE geri telefonai. Nokia į šiukšlių dėžę mesti. SE FTW! Galima viską keisti ir modifikuoti kaip nori ir pagal savo skonį ir norą, ko apie kitus telefonų gamintojus to nepasakysi.

  7. Steve parašė:

    Man SE kokybe nepasižymi. Softas tia nu nafig. Ir ne pas mane viena. Bet telefonai gražūs.

  8. Spygliuotas parašė:

    Man SE dizainas pats patrauklaiusias… ko negalėčiau pasakyti apie kitus gamintojus, ypač „suomišką“ produkciją. Kokybė… kiek turėjau, tiek nesiskundžiu… kažkam softas neįtiko… o aš jam neturiu priekabių… gal todėl, kad nesinaudoju pačiais pigiausiais modeliais už 200 litų… „batareikos“… jas puikiai išnaudoja šie telefonai, jei parašyta, kad pokalbio trukmė gali būti iki 8 valandų… tai jis savo ir padaro. ko nepasakyčiau apie noškes… šituo klausimu, jos apgailėtinos. šiuo metu turiu C905… ir galiu pasakyti, kad šis telefonas vertas tų pinigų, kiek jis kainuoja, net gi ir daugiau kogero. 🙂

  9. dzigas parašė:

    Dabar zadu pirkti jau 4 SE modeli. Softui priekaistu nera, dizainas tai pat grazus dazniausiai buna, baterijos ziauriai geros. Uz ka galiu pagirti SE tai tik uz dizaina butinai, nera sabloniniu telefonu kaip pavyzdziui Nokia N serija, man jie visi pagaminti pagal sablona vienodi tik kelios detales pakeistos. Taigi SE forever uz dizaina patvaruma(isskyrus W580i ten tragedija 🙁 ), gera kaina, geras baterijas 😀

  10. Spygliuotas parašė:

    ne baterijose esmė. o tame, kaip gamintojas sugeba protingai suprojektuoti telefoną, kad šis suvartotų mažiau energijos.

  11. nomad parašė:

    Spygliuotas> pritariu – nors pas nokia talpa ir tokia pati, bet taupyti energijos suomiski telefonai nemoka, kas ko gero mane labiausiai ir siutina

  12. Vytautas parašė:

    Ko jūs čia šaukiat ant nokios? Man tai pvz vieni geriausių tel, ir dizainas puikus, ir patvarūs, ir funkcionalūs už savo kainą. Nekalbu aš apie s40, kalbu apie s60. Gali ir modifikuoti kaip nori, ir viską keisti.

  13. jtd parašė:

    kiek turejau nokiu tai senesni modeliai buvo verti pagyrimo,o dabar tai baisu,gedimai vienas po kito,batarke pokalbiu laiko max 3 val..

  14. aciddo parašė:

    Jei jau pradedat karą tarp Nokia ir SE, tai aš irgi noriu pasireikšti.
    Kažkas užsiminė, kad gali SE modifikuoti, kaip tik nori. Bet pasakykit, ar galima lyginti SE modifikacijos galimybes ir Nokijos su Symbianu…

  15. Spygliuotas parašė:

    Ta proga dabar ir pasiklykaukit, bent nebus nuobodu gerti arbatytę… 😛

  16. AstonZ parašė:

    Na grazus visai modeliukai, tikrai grazus. Ir kaina nemanau, kad labai kandziosis 🙂 O ktie Nokia fanai kurie klykia pries Sony Ericsson\’u dizaina tegul patyli. Paimkit ir pazaiskit zaidima \"Surask 10 skirtumu\" Modeliai: N79 N81 N82 N85 . Visi kaip vienas, nesvarbu kad 2 is ju slaid\’ai . Visi kaip du vandens lasai.
    aciddo > Ne, galbut Sony Ericsson\’u ir neiseis taip modifikuoti kaip Symbiam\’u, taciau nustebtum pamates kokie fintai yra isdarinejami su Ericsson\’u softu. O Soniku softo + tame, kad neluzineja kas 5min, ir nelagina kaip vezlys, palyginus su liudnai pagarsejusiu Symbiam\’u. Galima netgi sakyti, jog dziaugiuosi kad Sony Ericsson\’as vos keliuose modeliuose yra imetes Symbiam\’a

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.