41 MP kamerą turintis svajonių išmanusis telefonas: „Nokia Eos“

Paskutiniai žiniasklaidos pranešimai teigia, kad „Nokia" vasarį vyksiančiame „Mobile World" suvažiavime turėtų pristatyti „Windows 8 Phone" operacinę ir 41 MP „Pureview" kamerą turintį aukščiausios klasės išmanųjį telefoną. Tokių specifikacijų gaminys tiesiog gali sukrėsti rinką.

Aukščiausios klasės „Carl Zeiss" linzes turintis įrenginys greičiausiai taps „Lumia" šeimos flagmanu ir privalėtų pranokti bet kurį kitą konkurentų išmanųjį telefoną. Turima kamera galės pasižymėti tokio lygio vaizdo fiksavimo, priartinimo, fokusavimo ir svorio padidinimo/sumažinimo kokybe, kokios dar nebuvo pasiūlęs nė vienas išmanusis telefonas. Priedo, „Pureview" taip pat palaiko full HD 1080p video įrašymą, o „Nokia Rich Recording" technologija įgalina padarytą garso įrašą prilyginti CD kokybei.

Nors daugiau informacijos apie „Eos" nėra, manoma, kad išorinis išmaniojo telefono dizainas kiek skirsis nuo dabartinių „Lumia" šeimos gaminių. Dangtelis greičiaisiai bus pagamintas iš aliuminio ir teoriškai „Nokia" savo svajonių telefoną turėtų aprūpinti aukščiausios klasės procesoriumi, LPDDR2 atmintimi bei itin greita NAND atminties kortele.

Nors tokio tipo telefonų pardavimai negali sužerti gamintojui didžiulio pelno, visos viltys dedamos į "halo"efektą, kuris apipintų visą „Lumia" liniją.

7 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Nusipirkau pries kelias dienas lumia 920. Galbut sito reikejo palaukti:) bet kaina irgi turbut bus 700 euru+ 🙂

  2. tomaxsas parašė:

    o dar ant obuolio varo kad kas metus išleidžia telefoną…

  3. alonzo2 parašė:

    Aha o samsungas kiek prikepes 😀

  4. Press parašė:

    tomaxsas>> ant obuolio varo, nedelto kad isleidzia kiekvienais metais. tiesiog taspats daiktas po 3 metu tikrai pabosta.
    tik dieve gink te dabar neprasideda flame-war 🙂

  5. tomaxsas parašė:

    Press: tikrai taip, po 3 metų turėjimo, nebenoriu dabar obuolio 😐

  6. newdiamond parašė:

    durnesnio dalyko zurnaliugos jau negalejo sugalvoti…kamera sukres telefonu rinka :D:D:D:D:D:D:D

    jus gal isvis telefona perkate uzpakaliui nusishluostyti…as tai matyt senamadiskas…..dar vis skambinu…netobuleju 😀

  7. DjSvedas parašė:

    Viskas čia ok. Jei taip nutiks, o apie tokį telefoną ir jo išleidimą gamintojas jau senai buvo prabiles, tai manau tikrai pakeis rinkos kryptis. Tačiau manau viskas priklausis nuo kainos, kuri norint kopti pardavimų laiptais aukštyn, turėtų būti prieinama vidutiniam pirkėjui.

    Pažėkit į nelabai vykusius lumia. Pardavimai padidino kompanijos pelną. O tai juk tik pabandymas prekiauti Windows phone.

    Aš tokį tikrai imsiu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.