Žaidimų monitorius „Philips Evnia 27M2C5500W“ kuria naujus žaidimo standartus

Amsterdamas, 2023 m. sausio 20 d. – Šiandienos žaidėjai turi didesnių lūkesčių nei bet kada anksčiau. Jie ieško išties įtraukiančios patirties, kuri paryškintų jų pojūčius ir leistų mėgautis visais žaidimo įspūdžiais. Jie nori įrangos su pažangiausiomis specifikacijomis, tačiau šie žaidėjai taip pat trokšta emocijų žaidime. Siekdama suteikti žaidėjams įspūdžių, kurių jie ieško, „Philips monitors“ sukūrė monitorių ir priedų asortimentą, skirtą užtikrinti turtingą ir turiningą žaidimų patirtį bet kokio lygio ir amžiaus žaidėjams. Naujausias išleistas „Evnia“ šeimos narys yra „Philips Evnia 27M2C5500W“ – 27 colių „Quad HD“ žaidimų monitorius, kuriame žaibiškai greitas 240 Hz atnaujinimo dažnis derinamas su kompaktišku, ergonomišku dizainu ir gausybe įvairių didelio našumo funkcijų, užtikrinančių, kad kiekviena žaidimų sesija būtų ne ką mažiau įspūdinga.


„Philips Evnia 27M2C5500W“: itin spartus 240 Hz atnaujinimo dažnis, 1000R ekrano išlinkis, „DisplayHDR 400″ ir „Fast VA“ panelė su 1 ms GtG

Pagrindinės ypatybės
• „AMD FreeSyncTM Premium Pro“, kad HDR žaidimai būtų itin sklandūs
• Labai spartus 240 Hz atnaujinimo dažnis žaidimams beveik be vėlavimo
• 1000R ekrano išlinkis, užtikrinantis visišką pasinėrimą
• „DisplayHDR 400″ – tikroviškesnis ir išskirtinis vaizdas
• Krištolo skaidrumo vaizdai su QHD 2560 x 1440 taškų raiška, kad vaizdas būtų ryškus
• „Fast VA“ panelė su 1 ms GtG
• „MultiView“, kad vienu metu būtų galima prijungti du vaizdo šaltinius

„Evnia“ misiją atspindi šiuolaikinių žaidėjų aprūpinimas įranga, kurios reikia, kad jie patirtų didžiausią malonumą iš kiekvieno žaidimo seanso. „Philips Evnia“ monitoriai sujungia sklandų žaidimą, vaizdo tikslumą ir greitą reakciją vienoje elegantiško dizaino pakuotėje. Didžiuojamės šiuo įspūdingu „Evnia“ modeliu, ir tuo, ką jis simbolizuoja.“  – Xeni Bairaktari, pasaulinės rinkodaros vadovė ir vyresnioji prekės ženklo vadovė ES bendrovėje „MMD Monitors & Displays“.

Naujoviškos funkcijos kito lygio žaidimo patirčiai
Philips Evnia 27M2C5500W“ turi viską, ko reikia greitiems, sklandiems, vizualiai nuostabiems ir fiziškai patogiems žaidimų seansams. Kalbant apie sklandumą, modelyje įdiegta „AMD FreeSyncTM Premium Pro“ kartu su akinančiu 240 Hz atnaujinimo dažniu, mažu įvesties vėlavimu ir greitu 1 ms GtG ir 0,5 ms MPRT atsako laiku. Rezultatas – praktiškai jokio vaizdo vėlavimo žaidžiant, be jokio suliejimo, vaizdo atsilikinėjomo ar plyšinėjimo, o tai reiškia, kad žaidėjai gali mėgautis net sparčiausiais žaidimais, tokiais kaip FPS, „online battle royale“ ir lenktynių žaidimai, nesirūpindami, ar jų monitorius gali viską tinkamai ir greitai atvaizduoti.

Vizualiai „Philips Evnia 27M2C5500W“ yra jėga, su kuria reikia skaitytis. Jo išlenktas VA ekranas siūlo nuostabius vaizdus su plačiais 178/178° žiūrėjimo kampais ir maloniu apgaubiančiu 1000R išlinkiu – specialiai sukurtu įsitraukti į veiksmą. Krištolo skaidrumo „Quad HD“ vaizdai yra tikslūs, ryškūs ir tikroviški, o „DisplayHDR 400″ palaikymas juos dar labiau ištobulina dėl stulbinančio ryškumo, kontrasto ir spalvų, kad vaizdas būtų ryškesnis net tamsiose scenose.

Monitorius turi dvi HDMI, dvi „DisplayPort“ vaizdo įvesties jungtis ir USB šakotuvą su dviem greitojo įkrovimo prievadais, kad lengvai prijungtumėte visus periferinius įrenginius, reikalingus žaidėjams, kad jie galėtų patirti kuo daugiau nuotykių. Taigi stalus galima organizuoti bet kaip, kaip tik įsivaizduojate, ir be jokių kompromisų.

Su tokiu monitoriumi žaidėjai nenorės sustoti. Laimei, „Philips Evnia 27M2C5500W“ sukurtas atsižvelgiant ir į žaidėjų fizinę gerovę. „LowBlue“ režimas ir „Flicker-free“ technologijos užtikrina, kad žaidžiant nebūtų varginamos akys, o monitoriaus stovą galima pakreipti (-5°/20°), pasukti (+/- 30°) ir reguliuoti aukštį (130 mm), kad jis tiktų bet kokiam kūno sudėjimui – taip užtikrinamas maksimalus komfortas net per ilgas žaidimų sesijas.

Kainos ir prieinamumas
„Philips Evnia 27M2C5500W“ 
bus galima įsigyti nuo sausio mėn. pabaigos už 549 eurų kainą.

Daugiau informacijos apie „Philips Evnia“ asortimentą:
https://www.evnia.philips

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.