Asus Eee Monitor detalės, nuotraukos

Kompanija Asus ir toliau tęsia savo Eee produktų seriją ir jau ankščiau buvo užsiminusi apie Eee Monitor. Dabar gi internete pasirodė oficialios nuotraukos bei šiek tiek informacijos.

Kaip ir buvo tikėtasi – šis kompiuteris yra kurtas tam, kad konkuruotų su Apple kūriniu iMac. Jie panašumų turi, tačiau Eee Monitor, žinoma, pasižymės visai kitomis specifikacijomis. Jau dabar žinome, kad šis kompiuteris turės Denon stereo kolonėles, šešias USB 2.0 jungtis, integruotą modemą, kortelių skaitytuvą.

Oficialių specifikacijų nėra, tačiau teigiama, kad išvysime kelias šio kompiuterio versijas – pradžioje su 19 ir 20 colių monitoriais. Taip pat čia bus, kaip ir Eee PC nešiojamame kompiuteryje, Intel Atom 1,6 GHz procesorius ir net TV tiuneris.

Be jau minėtų funkcijų galime pastebėti integruotą interneto kamerą, taip pat IR sąsają. Neaiški ir šio iMac pasekėjo talpa – gali pasirodyti kelios versijos. Teigiama, kad tai gali būti brangi versija su 40 GB SSD disku ir kiek pigesnė, su įprastu 80 GB HDD.

Patvirtinta tai, kad šis kompiuteris bus su Linux operacine sistema, galbūt ir Microsoft Windows XP, bei kainuos 500 JAV dolerių, tačiau sunku pasakyti už kokią versiją, matyt už pačią paprasčiausią.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.