Asus įžvelgia Nvidia ION pranašumus

Pasak industrijos stebėtojo DigiTimes, Asus visai neseniai prasitarė, kad nutarė apsvarstyti galimybę pristatyti Nvidia ION platforma grįstus internetinius nešiojamuosius bei žemos klasės stalinius kompiuterius. Tai gali būti ženklas, jog kompanija ruošia inžinierinius pavyzdžius bei metų pabaigoje pristatys mažmeniniai prekybai skirtus produktus.

Kaip žinia, daugelis kitų gamintojų jau turi arba planuoja pristatyti ION platforma grįstus produktus, tačiau kuris laikas sklandė kalbos, jog Asus vengia Nvidia platformos, taip nenorėdama užsitraukti partnerio Intel nemalonės.

Visgi, tokiems grandams kaip Acer ar Lenoovo paskelbus apie savo internetinius nešiojamuosius su ION platforma, Asus nieko neliks kaip tik neatsilikti ir galų galiausiai pristatyti analogus konkurentų gaminiams. Pirmieji žemos klasės staliniai kompiuteriai turėtų pasirodyti trečiajame šių metų ketvirtyje, o ION grįsti internetiniai nešiojamieji iškart po jų.

2 Komentarai

  1. -NRJ- parašė:

    is pradziu nusisukinejo o dabar dasuto kad pavelavo i traukini 🙂 aisku kaip sakoma geriau veliau nei niekada 🙂 lai konkuruoja 🙂

  2. Creative64x2 parašė:

    Tai matyt pati Intel atsileido, bijodama gaut kokį milijardinį ieškinį iš NVidia

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.