Asus pristatė 4 GHz skysčiu aušinamą stalinį AK žaidėjams

Asus šios savaitės ketvirtadienį oficialiai pristatė stacionarų kompiuterį orientuotą į reikliausius žaidimų entuziastus. Asus Ares CG6155 pavadinimą gavusi mašina ne tik atrodys galingai, bet ir sugebės tai įrodyti.

Kaip jau minėjau naujienos pavadinime, kompiuteris bus aušinamas skysčio sistema, kuri vėsins visus svarbiausius sisteminius komponentus – Nvidia nForce 790i Ultra SLI lustų rinkinį, GeForce GTX 280 vaizdo plokštes sujungtas į 3-Way SLI masyvą bei Intel Core 2 Extreme QX9650 centrinį procesorių. Pastarasis nespartinus veiks 3 GHz taktiniu dažniu, tačiau panaudojus Asus sukurtą programinę įrangą, užkietėję žaidėjai be didesnio vargo procesoriaus dažnį pakels iki 4 GHz.

Kaip ir visuose tokio tipo kompiuteriuose, operatyvioji atmintis bei diskinių kaupiklių talpa priklausys nuo pirkėjo poreikių. Storiausias pinigines turintys „gamer‘iai“ galės užsisakyti sistemą su 8 GB darbinės atminties bei 4 TB kietųjų diskų komplektu kartu su Windows Vista Ultimate operacine sistema. Kompiuteris turės du gigabitinius Ethernet išėjimus, Blu-Ray optinį įrenginį bei HD kokybės garsą palaikančią garso plokštę. Visą šį agregatą energija aprūpins divgubas, 2 kW maitinimo blokas.

Į kompiuterio komplektaciją įeis ir žaidimų mėgėjams skirtas klaviatūros ir pelės komplektas, kilimėlis pelei bei ausinės. Asus kol kas nepranešė smulkesnių kompiuterio specifikacijų, išleidimo datos bei galimos komplektacijos ir kainos santykio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.