Atskleista MSI N9600GT Diamond su 2 GB GDDR3 atmintimi

MSI nesidrovėdami parodė naujausią 9600GT pagrindu pagamintą vaizdo plokštę spaudos konferencijoje šią savaitę Tapai mieste, Taivane. Vaizdo plokštės pavadinimas yra N9600GT Diamond ir ji galbūt turi daugiau įdomių savybių, nei jūs numanote.

Pradžiai įdomiausia detalė. Visi yra girdėję apie ankščiau kalbėtas legendines Nvidia Quadro versijas su 2 GB darbine atmintimi. Dabar nereikės net to, nes naujoji 9600GT versija iš MSI turės 2 GB dydžio, GDDR3 tipo darbinę vaizdo atmintį. MSI taip pat pagerino savo Hybrid Freezer“ž aušinimo sistemą. Čia dabar matysime tris 6 mm vamzdelius bei naują dangą ant kortelės, kuri užslėps visas skaitmenines jungtis – dvi DVI, vieną HDMI ir vieną DisplayPort.

Jums viso šito negana? Ši vaizdo plokštė taip pat turės ir DrMOS funkciją, kuri leidžia kortelei būti „underclocked” padėtyje ties 2D rėžimu, taip pat ši funkcija išjungia kai kurias energijos eikvojimo padėtis, kai vaizdo plokštė dirba nepilnu pajėgumu. Norintiems daugiau „greičio“, vaizdo plokštės gale bus „Turbo“ mygtukas, kuris leis automatiškai pasikelti įtampai ir taipogi vaizdo posistemio dažniams.

Kol kas informacijos yra, tačiau ne per daugiausiai. Tenka palaukti kitą savaitę vykstančios Computex parodos, kurioje išvysime ir naująjį MSI modelį bei dar daug kitų produktų. O dabar apačioje matote, kaip atrodys vaizdo posistemis:

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.